Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834953
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλημέρα αδέρφια!
το ξέρω ότι θα γράψω περίπου τα ανάποδα απο αφτά που έχει η προηγούμενη κριτική μου αλλα σχωράτεμαι.
για άλλη μια φορά το στανταράκι μου έλειπε (μάλον πρέπει να το ξεχάσω σαν στάνταρτ και να ψαχτώ σε άλλη αγκαλιά Ματάκι )
και μετά απο το σαλονάρισμα αλλά και την παρότρυνση παλαιότερης εργαζομένης στο ίδρυμα ενέδωσα στην ΙΖΑΜΠΕΛΑ.
μικρή καθυστέρηση και αφού εχω τελειώσει το μπανάκι μου εμφανίζετε το μουρτζούφλικο και βαριεστιμένο μουτράκι της.
Η αλήθεια είναι ότι έχει γλυκό πρόσωπο και ματάρες αλλά γλυκιά μου δεν φτάνει αυτό.
Τα κιλά της όχι μόνο έχουν γίνει μόνιμα για τον σωματότυπό της αλλά νομίζω ότι αυξήθηκαν.
το άτιμο το στήθος εντάξει εκτός απο νυστέρι τι να κάνεις άλλο ακόμη πέφτει.
ή θα δουλέψεις της είπα οπότε διαιτα και γυμναστική ή αλλιώς υπάρχει πρόβλημα.
αλλά η βαριεστημάρα δεν την άφησε να το σκεφτεί.
όπως πάντα δεν ασχολούμε με το μασάζ και μετά απο ένα μικρό απο μέρους της χαμούρεμα
(να πώ βέβαια ότι μια και με έχει ξαναδεί, τα γλωσόφιλα δούλεψαν καλά. μην είμαι και αχάριστος)
ξεκίνησε μια ανύπαρκτη έως χάλια πίπα χωρίς προφυλακτικό μιας και είμαι πολύ προσεκτικός με την καθαριότητα.
προσπάθησα να ανταποδώσω το στοματικό αλλά μια η δυσφορία της μια το ότι κάτι δεν μου άρεσε εκεί κάτω το άφησα γρήγορα.
Στα του σέξ......μία απο τα ίδια σε σχέση συμετοχής και διάθεσης οπότε με δικιά μου πρωτοβουλία παιδέψαμε 2-3 στάσεις και έφτασε το τέλος στο στήθος της.
Τώρα τη να πώ για επίλογο δεν ξέρω.
φταίω που ξανακάνω τα ίδια λάθη και 2 και 3 φορές.
μόνο κουβεντούλα και δήθεν ενδιαφέρον καλή μου για την δουλειά μου και την ζωή μου δεν κολάει σε τέτοιο μασατζίδικο.
χάσε κιλά κανε γυμναστική. γίνε πιο ενεργητική με συμετοχή στο πρόγραμμα που αγοράζουμε γιατί η κλάψα για το παιδί σου δεν θα σου φέρει πελάτες.
λυπάμε αν γίνωμε κακούλης αλλά έχω την εμπειρεία και εχω καταθέσει αρκετά έως πολλά εκεί μέσα.

ΥΓ.1. μεγάλες αντιθέσεις απο την προηγούμενη κριτική μου για την ίδια κοπέλα το καταλαβαίνω αλλα τοσο μεγάλη ήταν και η διαφορά.
δεν νομίζω ότι έχει όρεξη για δουλειά η ΙΖΑΜΠΕΛΑ αν και δεν με έβλεπε πρώτη φορά και μου την επιβάλανε και λιγουλάκι (για να το πω ευγενικά) έπρεπε να το τιμήση αυτό.

ΥΓ.2. μη μασάτε όλα αυτά έγιναν σε μένα, αν και πάω πάντα με την καλύτερη διάθεση και την πρέπουσα ευγένεια χρόνια τώρα.
σε εσάς μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά.

την ευχή μου λοιπόν στον επόμενο.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2015
Δεν είσαι ο μόνος παίχτη που είσαι δυσαρεστημένος!
08 Σεπτεμβρίου, 2018
Τι εννοεις φιλε μου κατι δεν σου αρεσε εκει κατω...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2