Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 12 10
Μασατζίδικα
33457
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη
περασμα πριν μερικεσ μερεσ,απο εδω.
μου ανοιξε η Ελενη ,κ με περασε στα ενδοτερα.
την ωρα που πηγα ,ηταν κ αλλη μια "κοπελα"(λεμε τωρα),gilf,που δεν συγκρατησα το ονομα τησ(ξανθια, ευσωμη )
περασμα με την ελενη
πετσετα σε σακουλα(αλλα οχι σφραγισμενη),παντοφλεσ αστα, καλυτερα ξυπολητοσ.
η ελενη μεταμιλφ,50φευγα,σωμα καλουτσικο για την ηλικια τησ,αρκετα στητο βυζακι(για την ηλικια τησ) 2αρακι αν δεν κανω λαθοσ.
μασαζ μετριο,δεν πρεπει να το κατεχει κ πολυ.το ξερει ,προφανωσ,κ γι αυτο βιαζοταν να με γυρισει ανασκελα.
γυριζοντασ,τα πραγματα βελτιωθηκαν αρκετα.
πιπα με προφυλακτικο,καλουτσικη,και καλη συμμετοχη στο πηδημα(ειδικα οταν "φτιαχτηκε" κ αυτη)(ετσι εδειξε τουλαχιστον),δεκτικη σε αλλαγη στασεων.
τελειωμα στα βυζια τησ,κανοντασ πουτανα παντου(μιασ κ πηγα φοτωμενοσ),και αυτη να μαζευει τα ασυμαζευτα
γενικο συμπερασμα, καλουτσικα περασα,δεν τα κλαιω τα λεφτα μου,αλλα πιστευω,οτι 40€ θα ηταν μια ποιο λογικη τιμη
για το συγκεκριμενο μαγαζι
περασμα πριν μερικεσ μερεσ,απο εδω.
μου ανοιξε η Ελενη ,κ με περασε στα ενδοτερα.
την ωρα που πηγα ,ηταν κ αλλη μια "κοπελα"(λεμε τωρα),gilf,που δεν συγκρατησα το ονομα τησ(ξανθια, ευσωμη )
περασμα με την ελενη
πετσετα σε σακουλα(αλλα οχι σφραγισμενη),παντοφλεσ αστα, καλυτερα ξυπολητοσ.
η ελενη μεταμιλφ,50φευγα,σωμα καλουτσικο για την ηλικια τησ,αρκετα στητο βυζακι(για την ηλικια τησ) 2αρακι αν δεν κανω λαθοσ.
μασαζ μετριο,δεν πρεπει να το κατεχει κ πολυ.το ξερει ,προφανωσ,κ γι αυτο βιαζοταν να με γυρισει ανασκελα.
γυριζοντασ,τα πραγματα βελτιωθηκαν αρκετα.
πιπα με προφυλακτικο,καλουτσικη,και καλη συμμετοχη στο πηδημα(ειδικα οταν "φτιαχτηκε" κ αυτη)(ετσι εδειξε τουλαχιστον),δεκτικη σε αλλαγη στασεων.
τελειωμα στα βυζια τησ,κανοντασ πουτανα παντου(μιασ κ πηγα φοτωμενοσ),και αυτη να μαζευει τα ασυμαζευτα
γενικο συμπερασμα, καλουτσικα περασα,δεν τα κλαιω τα λεφτα μου,αλλα πιστευω,οτι 40€ θα ηταν μια ποιο λογικη τιμη
για το συγκεκριμενο μαγαζι
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2015
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα