Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
835419
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
καλησπερα φιλαρακια..περασμα προ ημερων απ το ιδρυμα με σκοπο τη ναταλυ που την εχω ξαναπαρει και παλιοτερα.χωρις πολλα πολλα περασα στο δωματιο ντουζακι και σκαει μεσα η ναταλυ βγαζει την ρομπα της-ω τι κωλος-αφου ανταλλαξαμε τα απαραιτητα γλωσσοφιλα και χουφτωματα,ξαπλωνω ,πετσετα στα ποδια και ξεκινησε με λαδι σ ολο το κορμι,αυτο που μ αρεσει ειναι που καταλαβαινει που πρεπει να κανει δυνατο και που πιο απαλο.φοβερο το μασαζ τοσο στα ποδια με τα οποια ασχοληθηκε κανα 10λεπτο οσο και στην πλατη αυχενα κλπ.στη συνεχεια b2b οπου το κατεχει πολυ καλα αφου νιωθεις ενα φιδι να γλιστραει πανω στο καταπονημενο κορμι.γυρισμα και ενω ειμαι ετοιμος για μαχη μου λεει'ωπα περιμενε θα σου κανω και ταντρα'.εκει ηταν που με απογειωσε ενω σιγα σιγα αρχισε να πλησιαζει την επιμαχη περιοχη.περιποιηση στα μπαλακια καρααμελωμα ολης της περιοχης ενω η πιπα της ειναι αργη και βασανιστικη ενω γουσταρα πολυ που με κοιταζε ενω τον ειχε στον στομα με βλεμμα ολο προστυχια!!!!!ισα που κρατηθηκα να μην τελειωσω και την γυριζω εχοντας θεα την κωλαρα της και αρχισα να την γαμαω απο πισω ασταματητα!!!απ οτι μου ειπε ειναι η αγαπημενη της σταση!οχι σε τιποτα εννοειται και οχι σαν κατι αλλες που το παιζουν οτι ειναι και ντιβες.τουλαχιστον με την ναταλυ δεν κλαιω τα λεφτα μου αφου ειναι δεκτικη σε ολα.η καταθεση εγινε πανω στα ωραια βυζακια της.
ναταλυ σ ευχαριστω!!!!!
αυτα φιλαρακια!!!καλο βολι!!!να περναμε καλα!!!!
ναταλυ σ ευχαριστω!!!!!
αυτα φιλαρακια!!!καλο βολι!!!να περναμε καλα!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό