Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686995
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Τζέσικα την συνάντησα πριν μερικές βδομάδες, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν πρόλαβα να γράψω κριτική. Μάλιστα χρειάστηκε να κλείσω ραντεβού από πριν με την υπεύθυνη του μαγαζιού για να την συναντήσω, γιατί την 1η φορά που επισκέφτηκα το ίδρυμα ήταν το πρόγραμμά της κομπλέ. Οπότε συμβουλή μου, για όποιον ενδιαφέρεται γι' αυτή τη κοπέλα ειδικά, να κλείνει ραντεβού μαζί της πριν πάει.
Η κοπέλα είναι η «ντίβα» του μαγαζιού, γι’ αυτό και η δυσκολία να την πετύχεις ελεύθερη, και εντέλει τον τίτλο της αυτό θεωρώ ότι τον δικαιολογεί, για τους λόγους που αναφέρω παρακάτω.
Τα μόνα αρνητικά στοιχεία πάνω της , αν μπορεί κανείς να τα χαρακτηρίσει τέτοια, είναι τα εξής δύο: το πρώτο είναι το πρόσωπό της , που δεν την λες ούτε άσχημη ούτε όμορφη, περισσότερο θα την χαρακτήριζα ως πικάντικη, γιατί τα χαρακτηριστικά της φέρνουν κατ’ εμέ σε κάτι μεταξύ Ρομά, λόγω σκούρας επιδερμίδας και μαλλιών, και κοπέλας από την ασιατική Ρωσία, λόγω λοιπών χαρακτηριστικών και ιδιαίτερα του σχήματος των ματιών της, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει (για μένα τουλάχιστον) κάτι αρνητικό, είτε το ένα είτε το άλλο. Και το δεύτερο είναι το στήθος της που είναι πολύ μικρό.
Από εκεί κι ύστερα όμως έχει και μια πληθώρα θετικών χαρακτηριστικών που εξαιτίας τους έχει αυτή την τόσο καλή φήμη στο χώρο της: είναι κατ’ αρχήν μια κοπέλα χαμογελαστή, καλοδιάθετη, ξύπνια και ευγενική. Το σώμα της είναι πολύ γυμνασμένο, και τα πόδια της ειδικά είναι «πέτρα», χωρίς όμως να είναι αντιαισθητικό, το αντίθετο μάλιστα. Είναι πολύ καθαρή και μυρίζει υπέροχα παντού, έχει εξαιρετικά σφριγηλή και λεία επιδερμίδα, το γατάκι της είναι χορταστικό για «φάγωμα» και καλοσχηματισμένο, και το κωλαράκι της πεταχτό και προκλητικό για να το χουφτώνεις. Και το στήθος της μικρό μεν, αλλά φυσικό και ευερέθιστο.
Χωρίς να διαθέτω μεγάλη εμπειρία, διότι οι επισκέψεις μου σε τέτοιου είδους ιδρύματα είναι λιγοστές συγκριτικά, το μασάζ που προσφέρει είχα την αίσθηση φεύγοντας ότι είναι πολύ αναζωογονητικό και σίγουρα αρκετά πάνω από τον μέσο όρο. Αλλά ως προς αυτό υπάρχουν άλλοι πιο έμπειροι από εμένα για να την κρίνουν.
Όσον αφορά τα περαιτέρω, σ’ αυτά η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή. Είναι επαγγελματίας μεν, αλλά είναι δοτική και δεκτική και σε κάνει να νιώθεις ότι το ευχαριστιέται το ίδιο με σένα. Έδειξε να της αρέσει πάρα πολύ η στοματική περιποίηση εκ μέρους μου, και όσο συνέχιζα τόσο αυτή φτιαχνόταν κι άλλο, δεν είναι δηλ. από εκείνες που σε κόβουν για να πας παρακάτω. Κι επειδή η αίσθηση στη γλώσσα μου και η μεθυστική μυρωδιά της ήταν ξεσηκωτικές, τόσο περισσότερο κι εγώ την είχα και την «έτρωγα». Ακολούθησε το κυρίως πιάτο με μένα καθιστό στον καναπέ και την Τζέσικα αναβάτη από πάνω μου να κάνει βαθειά καθίσματα πάνω στο εργαλείο μου, με τα πόδια της να πατάνε στον καναπέ, τα χέρια μου να χουφτώνουν τα καπούλια της, τη γλώσσα μου να ταξιδεύει από το στήθος της μέχρι τον λαιμό της και να συναντάει στα ενδιάμεσα την δική της γλώσσα. Και το επιδόρπιο περιλάμβανε ένα απολαυστικό και καθόλου βιαστικό 69 πάνω στο μασαζοκρέβατο με αυτήν από πάνω μου, όπου προς τιμήν της έδωσε προτεραιότητα στη δική μου ευχαρίστηση αυτή τη φορά. Ιδιαίτερη εντύπωση τέλος μου έκανε το γεγονός ότι 1η φορά συναντάω κοπέλα που χωρίς καν να της το ζητήσω με πήγε από την αρχή μέχρι το τέλος της πράξης αυτής χωρίς να χρησιμοποιήσει χέρι ούτε για μια στιγμή, μόνο με το στόμα της.
Εν κατακλείδι, η κοπέλα τα τιμάει τα λεφτά που χρεώνει το μαγαζί της στο έπακρο, γιατί έχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρουσιαστικό, δεν σταματάει στιγμή να ασχολείται μαζί σου από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο, και οι υπηρεσίες που προσφέρει και στο μασάζ και στο σεξ είναι πλήρεις και υψηλού επιπέδου. Φεύγοντας από εκεί ένιωθα χορτάτος και ανάλαφρος (τόσο που διέσχισα ως πεζός τη Συγγρού λίγο παρακινδυνευμένα, όπως το συνειδητοποίησα μετά), και με την αίσθηση ότι τα λεφτά μου είχαν πιάσει τόπο.
Να περνάτε καλά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2015
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Jessica
Σεβαστός
24
Πόντοι:
1.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2015
εμενα αυτη η καργιολα με κολλησε βλενοροια!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1