Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 45 10
Μασατζίδικα
85824
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πέρασμα σήμερα στον γνωστό πολυτελή ( ) χώρο της κα.Γιάννας με παρούσες τις κλασικές Λίντα,Ελένη,Παολάκι και Αλέξια. Προτίμησα για πρώτη φορά την Αλέξια καθώς τις υπόλοιπες τις έχω τιμήσει 4 φορές έκαστη.
Πολύ ωραία κοπελίτσα, με τα γυαλάκια της,λίγο ντροπαλή με μικρό στήθος,σφιχτό σωματάκι και πολύ ωραίο κωλαράκι που δυστυχώς δεν δίνει. Πολλά βαθιά γλωσσόφιλα και πολύ καλή πίπα με γενική περιποίηση γύρω, και πολύ στενή τρυπούλα για την οποία δε λέει όχι σε οποιαδήποτε στάση.Τελείωμα στο στόμα και μετά λίγη κουβεντούλα με πολλά χαμόγελα και ανανέωση ραντεβού για την επόμενη φορά. Για μένα πολύ ωραίο και φιλότιμο κοριτσάκι που θα το ξανατιμήσω σύντομα και πολύ καλό VFM.
Πολύ ωραία κοπελίτσα, με τα γυαλάκια της,λίγο ντροπαλή με μικρό στήθος,σφιχτό σωματάκι και πολύ ωραίο κωλαράκι που δυστυχώς δεν δίνει. Πολλά βαθιά γλωσσόφιλα και πολύ καλή πίπα με γενική περιποίηση γύρω, και πολύ στενή τρυπούλα για την οποία δε λέει όχι σε οποιαδήποτε στάση.Τελείωμα στο στόμα και μετά λίγη κουβεντούλα με πολλά χαμόγελα και ανανέωση ραντεβού για την επόμενη φορά. Για μένα πολύ ωραίο και φιλότιμο κοριτσάκι που θα το ξανατιμήσω σύντομα και πολύ καλό VFM.
Κόστος συνάντησης
40
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Από ότι διαβάζω για να μπεις χρειάζεται να τηλεφωνήσεις. Επειδη θέλω να μπω και εγώ στο fun club μπορείς να με βοηθήσεις δίνοντας μου το τηλέφωνο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων