Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686054
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήταν ένα χειμωνιάτικο κρύο μεσημέρι μέσα στις γιορτές. Λόγω των ημερών το κορμί μου αναζητούσε λίγη έξτρα περιποίηση. Σκέφτηκα ότι μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο κατάστημα ήταν μια εύκολη επιλογή με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. Ανέβηκα στον 5ο και χτύπησα το κουδούνι. Ξαναχτύπησα. Άργησαν να ανοίξουν. Είχε κίνηση το μαγαζί και με έβαλαν κατευθείαν σε δωμάτιο, το προτελευταίο στον μακρύ διάδρομο. Το κατάστημα παίζει στην πρώτη κατηγορία από υποδομές άρα να μην σχολιάσω περισσότερο. Η Δανάη μου έδειξε τις διαθέσιμες κοπέλες. Ήταν η Τζέσικα, που έμπαινε σε πελάτη και θα ήταν διαθέσιμη σε μια ώρα (θα έτρωγε καλά ο συναγωνιστής), η Αργυρώ, μια μίλφ/γκίλφ που και με το που την βλέπεις σου πέφτει αυτόματα, φουλ ασέξουαλ, και η Στεφανία μια λεπτή μιλφ μέτριας αρχικής εμφάνισης. Επέλεξα Στεφανία και το γνωστό πρόγραμμα (80 για 1 ώρα) γιατί στο μασάζ πρέπει να υπάρχει χρονική άνεση. Με κέρασαν καφεδάκι και έκανα το ντουσάκι μου. Ήρθε και η Στεφανία για την συνεύρεση.
Η Στεφανία είναι γνωστή στο χώρο αλλά δεν είχε τύχει να την τιμήσω. Η κοπέλα είναι λεπτή, ξανθιά, και πρέπει να είναι γύρω στα 35+ (δεν ρώτησα). Είναι Λετονή και ομιλεί πολύ καλά ελληνικά. Το πρόσωπο μαρτυρά την ηλικία της, αλλά όταν τσιτσιδώνεται το κορμί της λέει μια άλλη ιστορία. Έχει πολύ καλό κορμί 20άρας, να μην πω και καλύτερο από τις περισσότερες 20άρες. Κανονικό ανάστημα με σφικτό και λεπτό κορμί. Μικρό στήθος στητό και με ωραίες πεταχτές ρόγες. Ωραία λεπτή μέση/κοιλιά. Κάτω ωραίο νεανικό νινάκι με γραμμούλα. Πεντακάθαρη. Επίσης έχει πολύ καλή λεία επιδερμίδα. Μου θύμισε την αμερικάνα σταρ Samantha Rone, στο μεγαλύτερο και λεπτότερο.
Ξεκινήσαμε με άφθονα χαμουρέματα. Η κοπέλα είναι πολύ ζεστή και δεκτική. Πίπα διαρκείας ακά αρκετά καλή. Στην συνέχεια αγώνας με ποικιλία στάσεων και άριστη δική της συμμετοχή, και με φιλιά. Στο 20λεπτο είχαμε το 1-0. Η Στεφανία έδειχνε να ολοκλήρωσε και αυτή. Φυσικά στα αρχ... μας αν ήταν πραγματικό, εγώ εισέπραξα την ικανοποίηση και αυτό μετράει. Μετά μπανάκι και έναρξη συνεδρίας μασάζ. Το μασάζ έτσι λέει καλύτερα, μετά τον αγώνα. Στο δια ταύτα μέτρια η μάλαξη, αν και πλήρης σε όλο μου το κορμί. Έχω περάσει και πολύ καλύτερα. Πάντως χαλάρωσα πλήρως. Στο παρά 10 γύρισα ανάσκελα και της ζήτησα να μου "μαλάξει" τον μικρό με μπόλικο λαδάκι. Το έπραξε πάραυτα και ο μικρός έγινε σύντομα μεγάλος. Πολύ καλή και στην χειρομάλαξη η Στεφανία, το έχει. Ξαναολοκλήρωσα στα λεπτά απαλά χεράκια της. Με στράγγιξε κανονικά, το κατέχει το σπορ η Στεφανία.
Στο τέλος με καθάρισε (μπρος-πίσω) ενδελεχώς με χαρτί, κάναμε τα μπάνια μας, και χαιρετηθήκαμε.
Κατεβαίνοντας στην έξοδο δεξιά χτύπησα από το Σάββα και μια ψιλοκομμένη πολίτικη μπουγάτσα με μπόλικη ζάχαρη, για να ολοκληρώσω την απόλαυση.
Ωραία! Mission Accomplished. Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλά να περνάμε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2015
Χμμμ; Τυπε γιατι ανεβηκεs στον 5o ?? εναv οροφο πανω δεν ειναι το ιδρυμα ?? καλη χρονια ...
10 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστός, στον 6ο είναι. Επίσης Χρόνια Πολλά φίλε Steeve!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2