Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834953
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Λία την γνωρίζουν αρκετοί που ασχολούνται με τα μασάζ...Καιρό τώρα εργάζεται στο παραπάνω μασατζίδικο και έχουν γραφτεί γι'αυτή πολλές θετικές κριτικές...
Ξανθιά με ωραίο γλυκό προσωπάκι,μέτριο στήθος,ωραίο σχετικά σώμα και αρκετά σέξυ βάδισμα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της...
Μίας και όποτε πάω στο παραπάνω ίδρυμα διαλέγω κάποια που δεν έχω περάσει άλλη φορά είπα να την γνωρίσω καλύτερα...

Δωμάτιο καθαρό και περιποιημένο με όλα τα απαραίτητα.Έκανα ένα ντουζ και ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο...Ήρθε μετά από λίγα λεπτά και ξεκινήσαμε με χαμούρεμα στα όρθια...Γλωσσόφιλα και ισπανική για τη συνέχεια ενώ εγώ πιπίλισα το στήθος της...Έναρξη στοματικού άψογο με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής και καραμέλωμα στα α@@@@κια...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στο σεξ με πισωκολλητό...Η Λία είχε άψογη συμμετοχή με αληθοφανείς αναστεναγμούς,αλλαγή για ιεραποστολικό όπου πέρασαν λίγα λεπτά...Μικρή διακοπή για κάποια περαιτέρω προκαταρκτικά και συνέχεια και πάλι με ιεραποστολικό...Μετά από λίγο ένιωθα το τέλος να πλησιάζει αφαίρεσα το προφυλακτικό και τελείωσα στο στήθος της...

Αφού έκανε ένα ντουζάκι μιλήσαμε για λίγο,έκανα ένα μπανάκι και εγώ και αποχώρησα...
Μία πολύ καλή εμπειρία με τη Λία τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε άτομα που επισκέπτονται τα μασάζ,έχει πολύ καλές υπηρεσίες και είναι και ευδιάθετη!

Αυτά για τη Λία,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι