Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 45 10
Μασατζίδικα
85801
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αυτή τη φορά ήθελα κάτι λίγο πιο kinky και διάλεξα τη Λίντα. Η Λίντα είναι 30+ με μαύρο καρέ μαλί , ευγενική και σχετικά αποδεκτό σώμα. Μετά το μπανάκι η Λίντα στο δωμάτιο ξεκίνησε ένα μέτριο μασάζ με αυτοδίδακτες κινήσεις. Μια χαρά δεδομένου ότι και οι δυο ξέραμε ότι δεν πήγα εκει για μασάζ. Επιμονή σε πόδια, στη μέση με τα λαδωμένα δάκτυλά της να χαϊδεύουν κωλοτρυπιδα και «μπαλάκια» μου. Μετά από κανένα 20 λεπτο (!) και εμένα τούμπανο αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα που κατέληξαν σε ακάποτη πίπα με αξιώσεις. Υγρή, βαθιά με παιχνίδια της γλώσσας, φιλιά και ρούφηγμα στα @@ και γερό καραμέλωμα για αρκετή ώρα. Αλλάζοντας διάφορες στάσεις η Λίντα κατέληξε ξαπλωμένη ανάσκελα εμένα απο πάνω της και τη γλώσσα της να κινείται από το πουτσοκέφαλο εώς τη κωλοτρυπίδα μου. Με τα μουνόχειλά της ανοιχτά σαν τριαντάφυλλο συνεχίσαμε σε 69 έχοντας ο καθένας τον ρυθμό του. Ένοιωσα ότι θα τελείωνα, έκοψα τη πίπα για να τη γλύψω μόνο εγώ βάζοντας την στα τέσσερα μήπως και ηρεμήσω. Αφού κατέβασα την λίμπιντο σε ελεγχόμενη κατάσταση και βλέποντας τη πίσω τρυπούλα (καλοδουλεμένη) ζήτησα το αυτονόητο. Περασμα καπότας, λίγη κρέμα και προετοιμασία με το δάκτυλο. Με τη κάβλα στα ύψη την γύρισα ανάσκελα και μπήκα αργά στο κώλο της. Η στενή κωλοτρυπίδα άρχισε να αγκαλιάζει τη ψωλή μου και εγώ να νοιώθω τα κύματα υγρής ηδονής να βράζουν μέσα στα άρχίδια μου. Πολύ καλή συμμετοχή απο τη Λίντα με γλωσσόφιλα ενώ το χέρι της να παίζει με τη κλειτορίδα της. Οι παλμοί μου πρέπει να έφτασαν 100. Αλλαγή στα τέσσερα μ΄εμένα από πάνω στο φιλόξενο κωλο της με τη Λίντα να σπαράζει από κάβλα. Με το τέλος να πλησιάζει ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της. Βγάζοντας τη καπότα η Λίντα ξεκίνησε ένα μανιώδες τσιμπούκι που κατέληξε σε πλημμύρα. Αφού με στράγγιξε τα έφτυσε διακριτικά σε ένα χαρτί, έκατσε λίγο για κουβεντούλα και με καληνύχτισε με το ίδιο χαμόγελο που είχε έρθει. Θα τιμηθεί ξανά στα σίγουρα διότι κυρίως ξέρει να γαμιέται. FRM.^.
Κόστος συνάντησης
40
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
- Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας