Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 816473
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρωινός-πρωινός έφτασα στις 09:45 με καύλα. Τι να κάνω; ανοίγει στις 10:30. Πίνω έναν καφέ στο Γρηγόρη, κάνω μια βόλτα από το ΠΛΑΙΣΙΟ, την COSMODATA και πάει 10:15. Λέω κάποιες θα είναι.
Ανεβαίνω με ανοιχτή την κεντρική πόρτα και στον όροφο χτυπάω το κουδούνι.
Υποδοχή από μια κοπέλα που μου είπε δεν έχουν έρθει όλες οι κοπέλες. Λογικό. Ποια θες; Είπα 2 ονόματα και δεν ήταν εκεί. Μήπως η Βίκυ. Ναι, σού'ρχεται. Και ήρθε. Με τζιν και τα καθημερινά της ρούχα. Πιο καλή θα έλεγα από τη στολή της νοσοκόμας. Πιο... ντυμένη και σέξυ.
Στο δωμάτιο, περιποίηση με υλικά μπάνιου και αναμονή για τα τακουνάκια. Άλλος πελάτης δεν υπήρχε και μάλλον δεν ήρθε και μέχρι να φύγω. Πρόγραμμα 30 λεπτών από πεποίθηση. Ήμουν έτοιμος. Δεν άντεχα.
Ήρθε και η νοσοκόμα του σώματος! Μπαίνει, βγάζει τη νοσοκομειακή ποδιά, το τοπ κι έπειτα και το στριγκάκι. Λάδι και το ρολόι να δείχνει 10:30. Μασάζ χεράτο μέχρι 10:40 με παράλληλα χουφτώματα του αξιόλογου κωλαρακίου. Από μασάζ, όχι πολλά πράγματα, αλλά με ανακούφισε. Μασάζ με το σώμα και χούφτωμα στο επίμαχο σημείο με ελαφρό ανασήκωμα της μέσης.
Γύρισμα. Σήκωμα κεφαλής, φιλιά, στο σώμα και στο λαιμό GFE. Ωραία, καλά πάμε έλεγα. Κι αρχίζει να ασχολείται με τα εργαλεία. Πίπα, αρχίδια, γλώσσα, φτυσίματα, στριφτές, πόδια, ισπανικά, ένα ποτ-πουρί από εναλλακτικά της πίπας. Extreme!
Και κάνει τη μεγάλη κίνηση να γυρίσει για 69. Φρεσκοξυρισμένη με τα γόνατα καρφωτά να εμποδίζουν το γλειφομούνι και να περιορίζομαι στην κλειτορίδα. Δε θά'σαι καλά! Τη σηκώνω με τα χέρια μου και της διπλώνω τα πόδια και το μουν΄ήρθε στο σωστό σημείο. Άσε που προσέγγιζες και τον κώλο. Έτσι ναι!
Καύλωσα πολύ και ήμουν έτοιμος να χύσω. Προς τιμήν της, έκοψε και ρώτησε πώς θα χύσω. Καβάλησέ τον και σε dt κατεβαίνει λαδώνεται (πρώτη πρωινή) και τον καβαλάει. Το προφυλακτικό μπήκε περίτεχνα μεταξύ λίγο πριν το τέλος του 69.
Στο ροντέο ήταν καλή. Φίλαγε, με έτριβε στο στήθος , χούφτωνε τα αρχίδια και άφηνε το κλασσικό χούφτωμα βυζιών τύπου ρουμπινέ. Το τέλος δεν άργησε να έρθει και ήρθε με τρόπο στριφτό και όχι μέσα έξω, γεγονός που μου χάλασε το τελείωμα.
10:50 και ήρθε το τέλος. Μπάνιο εκείνη και μπάνιο εγώ με τριψίματα για να φύγουν τα λάδια.
Μιλήσαμε λίγο, έφτιαξε το χώρο, ντύθηκε (ακόμα και σε αυτό είναι καύλα) και πήγε να μου φέρει νερό.
Στις 11:00 ήμουν στην πόρτα εξόδου με πολύ καλές εντυπώσεις.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
49
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antiosmuchachos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού