Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834984
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη σημερα πρωί στο μαγαζί. Είχα πάει με σκοπο να παρω Βικη ή Μαρία , αλλα η πρωτη ελειπε και η δευτερη ηταν σε προγραμμα μιας ωρας , ετσι κατεληξα στην Μόνικα όπου απογοητέυτικα. Απορώ γιατί γράφετε οι περισσοτεροι στις κριτικες για γλωσσοφιλα . Οποτε το επιχειρησα τα απεφευγε στριβοντας το κεφαλι δεξια και αριστερα. Και εννοείται οτι δεν ειμαι κανενας που να μην βλεπεται ή κανενας βρωμιαρης!!!
Αυτο με χαλασε πολύ γιατι μου αρεσει η gfe φαση. Οταν επιχείρησα γλειφομούνι ούτε αυτο δεν ηθελε να κανω γιατι την πιανει φαγουρα μου ειπε!!!
Στα συν το ωραιο ρουφηγμα στα μπαλακια που εκανε στα μειον οτι αφου εγλειψε λιγο τον πουτσο μου , μου περασε προφυλακτικο για να κανει πιπα.
Οταν της τον καρφωσα στραβωσε λιγο το κορμι της σαν να την πονεσα !( δεν εχω και κανενα τεραστιο εργαλειο).
Μασαζ δεν ηθελα να κανω. Από κορμί είναι πολύ καλη για την ηλικια της(39 μου ειπε ) , γυμνασμενα ποδια και σφιχτος κολος , στο βυζι μονο υστερει.
Στο τελος ενιωσα οτι πεταξα τα λεφτα μου.
Εφυγα νιωθοντας ενα κενο και αφου εκανα ενα διαλειμα για καφε ,για να ανακτησω δυναμεις ,κατηφορησα για φυλής για να ρεφαρω!!!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μέλος
5
Πόντοι: