Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834972
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παιδιά μόλις γύρισα απο το Ζανομάγαζο , και σήμερα , έλειπε η Βίκυ ή η Λία , που είναι τα στανταράκια μου.
Ειδα την Νικολ , ωραία μάτια λέω , ΟΚ πάμε.
Δεν θα πω ότι αισθάνθηκα όμορφα , δεν με έκανε να νιώσω χαλαρά , ήτανε κάπως....πως να το πω....οχι ακριβώς αγγαρεία.....
θα το πω μια ξενέρα στην μούρη της....σαν κυκλοθυμική.
Στο μασάζ της , είναι πολύ καλή , δυνατό και στα κατάλληλα σημεία , και ξεπιάστηκα.
Στα του αγώνα , αρνήθηκε πίπα χωρίς προφύλαξη , και εκεί είναι που ξενέρωσα και ψιλο-κόμπλαρα. ΟΚ της λέω , παμε.....
είχα ήδη ξενερώσει , και πραγματικά , ότι και να έκανε μετά , ΔΕΝ......
Δεν το έχει , αυτό το λιγάκι πρόστυχο , αυτό που θα σε φτιάξει , πως να το πω....Αισθάνθηκα λες και με χάιδευε η μανα μου ναουμε.....
Λιγη καύλα , λίγη προστυχιά , λίγο βογγητό , κάτι ρε παιδί μου. Τίποτε.....
Με είδε που δεν τελείωνα , και μου τον έπαιξε με λάδι , και τελείωσα.
Προσωπική γνώμη , είναι ότι ΔΕΝ κάνει για αυτή την δουλειά , τουλάχιστον με αυτό το attitude. Εαν δεν γουστάρει και αυτή αυτό που κάνει ,
ας μην το κάνει καθόλου. Αν δεν αγαπάς το μαμήσι , και αν δεν θεωρήσεις τον εαυτό σου ως σκέυος ηδονής για τον άντρα , δεν πας μπροστά στον χώρο.
Ξαναλέω ΔΕΝ κάνει αγγαρεία , αλλά δεν το κάνει και με ευχαρίστηση........
Ειδα την Νικολ , ωραία μάτια λέω , ΟΚ πάμε.
Δεν θα πω ότι αισθάνθηκα όμορφα , δεν με έκανε να νιώσω χαλαρά , ήτανε κάπως....πως να το πω....οχι ακριβώς αγγαρεία.....
θα το πω μια ξενέρα στην μούρη της....σαν κυκλοθυμική.
Στο μασάζ της , είναι πολύ καλή , δυνατό και στα κατάλληλα σημεία , και ξεπιάστηκα.
Στα του αγώνα , αρνήθηκε πίπα χωρίς προφύλαξη , και εκεί είναι που ξενέρωσα και ψιλο-κόμπλαρα. ΟΚ της λέω , παμε.....
είχα ήδη ξενερώσει , και πραγματικά , ότι και να έκανε μετά , ΔΕΝ......
Δεν το έχει , αυτό το λιγάκι πρόστυχο , αυτό που θα σε φτιάξει , πως να το πω....Αισθάνθηκα λες και με χάιδευε η μανα μου ναουμε.....
Λιγη καύλα , λίγη προστυχιά , λίγο βογγητό , κάτι ρε παιδί μου. Τίποτε.....
Με είδε που δεν τελείωνα , και μου τον έπαιξε με λάδι , και τελείωσα.
Προσωπική γνώμη , είναι ότι ΔΕΝ κάνει για αυτή την δουλειά , τουλάχιστον με αυτό το attitude. Εαν δεν γουστάρει και αυτή αυτό που κάνει ,
ας μην το κάνει καθόλου. Αν δεν αγαπάς το μαμήσι , και αν δεν θεωρήσεις τον εαυτό σου ως σκέυος ηδονής για τον άντρα , δεν πας μπροστά στον χώρο.
Ξαναλέω ΔΕΝ κάνει αγγαρεία , αλλά δεν το κάνει και με ευχαρίστηση........
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Ποσο μάλλον αν είσαι πουτάνα .....
Πόσο μάλλον εάν η δουλειά σου , έχει να κάνει με την ψυχική και σωματική ανάταση του πελάτη ! Δεν είναι μπουρδέλο , να σου κάνει πιπα να τελειώσεις στο τρίλεπτο....ή να τον χώσεις μεσα εξω μεσα εξω μεσα εξω ΕΧΥΣΑ!
Το μασαζοσεξ , θέλει θετική ενέργεια και χτίσιμο χημείας !