Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 45 10
Μασατζίδικα
85822
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Περασμα απο το μαγαζι προσφατα.Χωρος οπως εχει αναφερθει κατα κορον , λιγο χυμα αλλα οκ.Τα κοριτσια περιφερονται σχεδον γυμνα (βοηθαει οτι και το μπανιο τους ειναι με το που μπαινεις δεξια , και απεναντι απο τον καναπε).Το ροστερ μικρο , 3 συν 1 που ηρθε λιγο πριν φυγω (δεν εμαθα ονομα , ηταν ομως ψηλη).Αναμεσα στην Παολα , τη Λιντα και την Ελενη, διαλεξα την τελευταια.Και οι αλλες δεν ηταν κακες , απλα αυτη μου γυαλισε.Αφου εκανα το απαραιτητο μπανακι , μπηκα στο δωματιο και σε 2-3 λεπτα ηρθε και η νεαρα.Μασαζ αρχικα (οχι κατι το ιδιαιτερο , ομως ηταν χαλαρωτικο και την καταβρηκα), μετα εβγαλε τα εσωρουχα της , ανγεβηκε πανω μου και το εργο ξεκινησε.Γλυψιμο και φιλια παντου , γλωσσοφιλα και ιδιαιτερη περιποιηση μολις εφτασε στο υψος του εργαλειου μου , το οποιο και ηταν τουμπανο ηδη.Πιπα καλη , βαθια , με αρκετα υγρα ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ , και επισης περιποιηση και στην γυρω περιοχη με επιμονη και οχι στα πεταχτα (μπραβο της).Εφω στο μεταξυ να δαχτυλιαζω και τις δυο τρυπες της (της οποιες και προσφερει , αν και δεν την τιμησα απο πισω).Προφυλακτικο και καβαλημα , με θεα τα ωραια βυζακια της.Μετα απο λιγο της ζητησα να σταματησει και να με πιπωσει ξανα , γιατι ημουν ετοιμος να χυσω.Πραγματικα εβγαλε το προφυλακτικο και πολυ συντομα εχυσα στο στομα της.Τα εφτυσε σε χαρτι , τη φιλησα και εφυγε.Ευχαριστη , σε κανει να περνας καλα , δε λεει οχι πουθενα (αν και ημουν πολυ light και κρατημενος) , και νομιζω οτι αν φερθεις καλα και ανθρωπινα , οση καυλα και μουρλια κι αν κουβαλας, σιγουρα θα περασεις καλα , πολυ καλα.Θα ξανατιμηθει κι αυτη και το μαγαζι γενικοτερα , συντομοτατα.
Εν κατακλειδι , περασα σουπερ και σε συνδυασμο με το αντιτιμο των 40 € , νομιζω οτι μολις βρηκα το νεο μου στεκι.Αλλωστε δεν υστερει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απο τα αντιστοιχα μαγαζια που ζητανε 60 εως 80 € για τα ιδια ή και χειροτερα προγραμματα.
Να περνατε καλα , και καλες καβλες.
Εν κατακλειδι , περασα σουπερ και σε συνδυασμο με το αντιτιμο των 40 € , νομιζω οτι μολις βρηκα το νεο μου στεκι.Αλλωστε δεν υστερει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απο τα αντιστοιχα μαγαζια που ζητανε 60 εως 80 € για τα ιδια ή και χειροτερα προγραμματα.
Να περνατε καλα , και καλες καβλες.
Κόστος συνάντησης
40
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2014
Μπορείς να πει κάποιος πως βρίσκει το τηλέφωνο της κας. Γιάννας (για να ανοίξει??)
S
stylos76
24 Μαρτίου, 2015
ειναι ευκολο να εχω το τηλεφονο της κα γιαννας?
lagos28
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2