Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 837728
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Μόνικα  την έχω πάρει πάνω από 3 φορές και γράφω για να επιβεβαιώσω ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Δεν κάνει ακα ούτε γλωσσόφιλα (τουλάχιστον σε μένα που δεν ζήτησα κιόλας), αλλά το μασαζ της είναι πολύ καλό και για αρκετή ώρα. Τις δυο φορές με τελείωσε με πίπα ενώ έπαιζε με την κωλοτρυπίδα μου. Γενικά έχει μια τάση να σου βάλει δάχτυλο . Ακόμα και κατά την ώρα του μασαζ που είναι από τα καλύτερα και ελάχιστες γνωρίζουν την τεχνική του  *penis massage* γυροφέρνει την κωλοτρυπίδα και αφού τη λαδώσει καλά επιχειρεί διείσδυση. Επισης μου ειπε οτι μαθαινει και τεχνικες milking. Γι' αυτό όποιος έχει φοβίες, να είναι σε ετοιμότητα. Οι υπόλοιποι χαλαρώστε και απολαύστε. Την τρίτη φορά προλαβα να κάνουμε και σεξ σε πολλές και διάφορες στάσεις. Πολύ καλή περίπτωση, ευγενέστατη, χαρωπή κοπέλα και με χιούμορ. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι μιλάει όσο πρέπει και σε κάνει να νιώθεις άνετα . Για κάποιους αυτό θα είναι καλό . Εμένα μου άρεσε γιατί σπάει ο πάγος και δημιουργεί καλή διάθεση. Με τη  ρόμπα της είναι σέξι και προσέχει πολύ το σετ εσωρούχων της προτιμώντας κυρίως πράσινο κίτρινο & λευκό    . Βυζί μικρό αλλά ρόγα κάγκελο, αδύνατη , μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι , γυμνασμένο πόδια . Θα δοκιμάσω πάλι και πάλι μέχρι να εξαντλήσω διάφορες φαντασιώσεις μου.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Νέο Μέλος