Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834953
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν μερικές μέρες πήγα να βρω το στανταράκι μου στο μαγαζί αλλά για κακή μου τύχη την είχε κάνει απο νωρίς. Μετά απο λίγη κουβέντα με την Ζάνα και μια και υπήρχαν μόνο 2 διαθέσιμες εκείνη την ώρα (Ιζαμπέλα και άλλη μία που δεν θυμάμαι τώρα...) είπα να τιμήσω την Ιζαμπέλα.
Ομορφο παιδί, γλυκό πρόσωπο και ματάρες, απο την Ρουμανία, η αλήθεια είναι ότι έχει λίγα κιλάκια παραπάνω για τον σωματότυπό της και στήθος που έχει πάρει τον κατήφορο αλλά έξυπνη και καλό social.Το θέμα του μασάζ το ξεχάσαμε γρήγορα και οι πρώτες αγκαλίτσες με βρήκαν ανάμεσα στα πόδια της να την περιποιούμε βάζοντας τέχνη αλλά παρά τα αληθοφανή αχ-βαχ δεν το είδα να τσουλάει οπότε το γύρισα και την άφησα να ασχοληθεί με τον μικρό. Πολύ καλή πίπα με προφυλακτικό (δεν είχε τα πάντα π.χ καραμελώματα) αλλά με μεγάλη ένταση, για να μην το κλείσω εκεί το θέμα την σταμάτησα και το ιεραποστολικό πήρε την θέση του. Καλή συμμετοχή εναλαγές στην ταχύτητα και στάσεις (κολιάτσου - λυσιατρείο - κλαθμώνος κ.λ.π.) εγώ όρθιος και εκείνη στο μασαζοκρέβατο για να μην κουράζω το ταλαιπωρημένο μου κορμίΓερο-μύστης ήταν το καλύτερο με πολύ καλή συμμετοχή της και έδειξε ότι της αρέσει το σφυροκόπημα, ώπα φτάνει τελειώσαμε....
χαλαρωτικό μασαζάκι, κουβέντα και το χέρι της ξανάπιασε δουλειά με αποτέλεσμα ένας καλός φραπές. Μπήκε για ντουζάκι και μετά social τσιγάρο και καληνύχτες.
Καθαρό παιδί, προσεκτικό και με αντοχές αλλά χωρίς πολλά πολλά μόνο ότι λέει το πρόγραμμα της
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα