Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834985
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το μαγαζί το τιμάω εδώ και καιρό και τις τελευταίες 5 φορές με συγκεκριμένη κοπέλα μια και βρήκαμε τα χούγια μας και περνάμε καλά.
Μην αναφέρω τα του μαγαζιού είναι πλέον γνωστό ότι είναι πολύ καλό.
Στην είσοδο η Ράνια και στο γραφείο η Ζάνα που ήταν (πρώτη φορά την είδα χωρίς ρόμπα) πανέμορφη με ένα φορεματάκι απαλό πράσινο βαμένη στολισμένη κουκλί σκέτο. Αφού είπαμε τις καλησπέρες και την στόλισα με κοπλιμέντα αυτή τη φορά άραξα στον καναπέ για την πασαρέλα μια και είπα να δώ και κάτι άλλο.
Τελικά μου έκανε κλίκ η Ράνια που δεν την έχω τιμήσει ποτέ.
Ψηλή, ξανθιά Μολδαβή, με ματάρες γαλάζιες και ευχάριστο προσωπάκι, το κορμί πολύ καλό αλλά δεν ξεσπάω και σε μπρέικ ντάνς γιατί υπάρχουν λίγα παραπάνω κιλάκια.
Εκτός απο την πρώτη φορά που πήγα στο μαγαζί όλες τις υπόλοιπες δεν κάνω μασάζ έτσι και σήμερα μετά το μπανάκι μου μπήκε το μωρό και ξεκινήσαμε κουβεντούλα και χαδάκια και γρήγορα όλα πήραν τον δρόμο τους.
Αφού διευθετίσαμε με κατανόηση στο που μπορώ να βάλω τα δαχτυλάκια μου (μόνο πίσω...δεκτόν.) ασχολήθηκα επιμελέστατα με όλη την κορμάρα της και μετά την άφησα να πάρει το παιχνίδι πάνω της. Μου έδωσε ένα εξαιρετικό στοματικό με χέρια, με χωρίς χέρια, βαθιά, ρηχά, φτυσίματα, ζουλίγματα και όλα αυτά μεσα σε κραυγούλες και βογγητά της. Στα του σέξ, η κοπέλλα αντέχει έχει συμμετοχή δίνει συνέχεια προτροπές με αληθοφανείς αναστεναγμούς και διαφόρα του στύλ κάνε μου, δώσε μου κλπ. ... έ έδωσα ότι μπορούσα....
Στα σύν ότι δεν υπήρχε καμία βιασύνη, περάσαμε αρκετή ώρα αγκαλιά απαντώντας ο ένας στον άλλο σε προσωπικές και όχι μόνο ερωτήσεις μια και ο σκοπός είναι να ξαναπεράσουμε καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2014
giati 80 euro ?
Χμμμ;
30 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συγνώμη ρε φιλε τωρα το είδα...

60 τα 30 λεπτά
80 η ωρα (που σπάνια είναι ώρα αν βάλεις τα ντουζάκια)
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2