Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
835338
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Έχοντας πλεόνασμα 60 euro στα ταμειακό μου Ισοζύγιο , αποφάσισα να επισκεφτώ το κατάστημα (είμαι παλιός πελάτης και συνηθος περνάω καλά ).
Στο λιοτρίβι δεν ήταν δυστυχώς η κοπέλα που συνηθος επιλέγω. Αφού μου προσφέρθηκε νερό , άρχισε η παρέλαση των κοριτσιών .
Η μαλάκια μου και το λάθος ένστικτο μου με οδήγησε να επιλέξω ένα όμορφο κοριτσάκι την ΤΖΕΝΗ.
Αφού πήρα την διαβεβαίωση - από MILF του καταστήματος , προχώρησα στα ενδότερα .
Έκανα το μπάνιο και ήρθε και το κορίτσι . Ξεκίνησε με μασάζ της πλάκας και είχε μείνει μόνο με το εσώρουχο , πραγματικά ωραίο θέαμα - πολύ όμορφος κώλος και ρόγα .
Τα όμορφα τελειώσαν. Δεν φιλάει - Δεν κάνει AKA - και είναι μέσα στην Βαριεστιμάρα. Το απόλυτο μηδέν στο
ΥΓ 1: Εαν δεν θέλεις να είσαι κοπέλα μου σε τέτοια μαγαζιά ... απλά φεύγεις και πας να καθαρίζεις σκάλες.
ΥΓ 1: - 1 στο Μιλφ που μου την πρότεινε και με σύσταση να με προσέξει τρομάρα της .
Στο λιοτρίβι δεν ήταν δυστυχώς η κοπέλα που συνηθος επιλέγω. Αφού μου προσφέρθηκε νερό , άρχισε η παρέλαση των κοριτσιών .
Η μαλάκια μου και το λάθος ένστικτο μου με οδήγησε να επιλέξω ένα όμορφο κοριτσάκι την ΤΖΕΝΗ.
Αφού πήρα την διαβεβαίωση - από MILF του καταστήματος , προχώρησα στα ενδότερα .
Έκανα το μπάνιο και ήρθε και το κορίτσι . Ξεκίνησε με μασάζ της πλάκας και είχε μείνει μόνο με το εσώρουχο , πραγματικά ωραίο θέαμα - πολύ όμορφος κώλος και ρόγα .
Τα όμορφα τελειώσαν. Δεν φιλάει - Δεν κάνει AKA - και είναι μέσα στην Βαριεστιμάρα. Το απόλυτο μηδέν στο
ΥΓ 1: Εαν δεν θέλεις να είσαι κοπέλα μου σε τέτοια μαγαζιά ... απλά φεύγεις και πας να καθαρίζεις σκάλες.
ΥΓ 1: - 1 στο Μιλφ που μου την πρότεινε και με σύσταση να με προσέξει τρομάρα της .
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
α) της μιλφ που σου την πρότεινε (ώστε να μην εμπιστευόμστε προτάσεις της)
β) της κοπέλας που προτιμάς συνήθως (ώστε να την τιμήσουμε ως καλή επιλογή)
β) Μαρια