Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834953
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Καλησπέρα σας. Πέρασμα σήμερα το πρωί απο το ίδρυμα σκεπτόμενος ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο (λάθος γιατί γινόταν χαμός μιλάμε γύρω στις 11μιση) Ανοίγει την πόρτα μια ξανθια από ότι έμαθα Ράνια στο όνομα. Με πήγε σε ένα δωμάτιο όπου ξεκίνησε η παρέλαση 7 κορασίδων. Δυστυχώς είχα πάει για να δω Βίκυ Σόφι αλλά ήταν απασχολημένες και η Λία που παλιότερα είχα λάβει τις υπηρεσίες της επίσης. Αναγκαστικά επέλεξα βάση του γούστου και του ματιού. Πέρασαν Μαρία, Ιζαμπέλα, Τζένη κ.α. που δεν συγκράτησα το όνομα. Ηρθε μετά η Ράνια με ρώτησε ποια προτιμάω, Την Ρωτησα να μου πει τα κόστη των προγραμμάτων. 60 ευρώ μισή ώρα 80 μια ώρα 100 BtB 120 νουρου 120 duo. Επέλεξα την Τζένη με τα 80. Με πάει σενα άλλο δωμάτιο και σε λίγο έρχεται η Τζένη με ρωτάει πιο πρόγραμμα θες ,της λέω με τα 80 μιας ωρας μου κάνει είναι 45 λεπτά συν τα μπανια. οκ λέω χαμογελώντας και στην συνέχεια με παρότρυνε να κάνουμε DUO αλλά εγώ δεν ήθελα. Στην συνέχεια έφυγε έκανα το μπάνιο μου και περίμενα όπου κατάλαβα ότι είχε πάρα πολύ ζέστη το δωμάτιο μόλις ήρθε την παρακάλεσα να βάλουμε λιγο aircondition. Το ανάβει και ξεκινάμε. Για όσους δεν ξέρουν η Τζένη είναι μια κοπελίτσα γύρω στο 1.65 γύρω στα 22-23 με πολύ ωραίο σωματάκι ειδικά πίσω σύστημα, γλυκό πρόσωπο, καστανή. Ξεκίνησε με μασάζ μέτριο προσπαθώντας συγχρόνως εγώ να σπάσω τον πάγο. Το πρόβλημα είναι ότι ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι ευτυχώς το κατάλαβε και η ίδια και το χαμήλωσε όσο μπορούσε αλλά δεν... Βγάζει τα ρούχα της όπου φάνηκε και το όμορφο σωματάκι της. Ένα ακόμα μείον για μένα είναι ότι είχε βάλει τόσο πολύ λάδι μα πάρα πολύ όπου ανέβαζε κι άλλο την θερμοκρασία μου.
Μπαίνοντας στο ψητό αφού ασχολήθηκε λίγο στην κάτω περιοχή πήγε να βάλει σκούφο πέρνωντας πρωτοβουλία το ανέβαλα για λίγο για ήθελα να χορτάσω λίγο με τα βυζάκια της (φοβερή ρώγα) και τον όμορφο πισινό της. Γλωσσόφιλα , ακαποτο και 69 δεν είδα να είναι πρόθυμη.... Αφού βάζει το προφυλακτικό κάνει λίγο στοματικό και στην συνέχεια ανέβηκε πάνω το πολύ 2 λεπτά και μετά γυρίζει μόνη της στα 4 όπου ξεκινάω αλλά ο συνδυασμός ζέστη, ιδρώτα, λαδιού είχαν αρχίσει να με καταβάλουν . Την γυρίζω λίγο και κάποια στιγμή μου λέει σταμάτα πονάω!! Λέω από μέσα μου ωραία μια χαρά και τώρα? Σηκώνεται βγάζει το προφυλακτικό!! ρίχνει ένα κιλό λάδι και αρχίζει να μου την παίζει (πάλι καλά). Σταματάει μου κάνει έχει πολύ ζέστη!! (και εγώ τι να κάνω) Αφου αναλαμβάνω εγώ (ποτάμι ο ιδρώτας) τελιώνω στην πλάτη γιατί είχα ξενερώσει και την είχα γυρίσει για να βλέπω τουλάχιστον το κωλαράκι της. Κάνουμε μπάνιο ετοιμάζομαι και φεύγω.Σύνοψη ο χώρος είναι φοβερός αλλά με τέτοια ζέστη θα πρέπει να είναι δροσερά τα δωμάτια και όχι ν αναβουν μόλις μπαίνει ο πελάτης.Η Τζένη στο μέτριο τουλάχιστον γιαυτά που παρείχε (σχεδόν τίποτα ας της κάνει κανένα ιδιαίτερο η Λια ή ή Σόνια) και αυτά που πλήρωσα Συνολικός χρόνος κάτω του 45 λέπτου. Ελπίζω να βοήθησα.
Μπαίνοντας στο ψητό αφού ασχολήθηκε λίγο στην κάτω περιοχή πήγε να βάλει σκούφο πέρνωντας πρωτοβουλία το ανέβαλα για λίγο για ήθελα να χορτάσω λίγο με τα βυζάκια της (φοβερή ρώγα) και τον όμορφο πισινό της. Γλωσσόφιλα , ακαποτο και 69 δεν είδα να είναι πρόθυμη.... Αφού βάζει το προφυλακτικό κάνει λίγο στοματικό και στην συνέχεια ανέβηκε πάνω το πολύ 2 λεπτά και μετά γυρίζει μόνη της στα 4 όπου ξεκινάω αλλά ο συνδυασμός ζέστη, ιδρώτα, λαδιού είχαν αρχίσει να με καταβάλουν . Την γυρίζω λίγο και κάποια στιγμή μου λέει σταμάτα πονάω!! Λέω από μέσα μου ωραία μια χαρά και τώρα? Σηκώνεται βγάζει το προφυλακτικό!! ρίχνει ένα κιλό λάδι και αρχίζει να μου την παίζει (πάλι καλά). Σταματάει μου κάνει έχει πολύ ζέστη!! (και εγώ τι να κάνω) Αφου αναλαμβάνω εγώ (ποτάμι ο ιδρώτας) τελιώνω στην πλάτη γιατί είχα ξενερώσει και την είχα γυρίσει για να βλέπω τουλάχιστον το κωλαράκι της. Κάνουμε μπάνιο ετοιμάζομαι και φεύγω.Σύνοψη ο χώρος είναι φοβερός αλλά με τέτοια ζέστη θα πρέπει να είναι δροσερά τα δωμάτια και όχι ν αναβουν μόλις μπαίνει ο πελάτης.Η Τζένη στο μέτριο τουλάχιστον γιαυτά που παρείχε (σχεδόν τίποτα ας της κάνει κανένα ιδιαίτερο η Λια ή ή Σόνια) και αυτά που πλήρωσα Συνολικός χρόνος κάτω του 45 λέπτου. Ελπίζω να βοήθησα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2014
Η Τζένη τι εθνικότητας είναι φίλε μου?
N
nikosalex1
28 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
από ότι μου είπε από αλβανία αν και μιλαγε πολυ καλα ελληνικα
P
pol85
31 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
To μαγαζί έχει γίνει σούπερ μάρκετ εδώ και καιρό.Οι δε αλβανίδες νομίζουν ότι θα γαμιούνται " εξ αποστάσεως" και θα πληρώνονται. Για μαυρίστε τις λίγο....
P
perineo
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3