Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 32 10
Μασατζίδικα 97752
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ομολογώ ότι το πορνοένστικτό μου μίλησε διαβάζοντας τη κριτική του n.smirni76 για την εμπειρία του με τη Τζέσικα και δε το μετάνοιωσα καθόλου μα καθόλου, το αντίθετο μάλιστα ο συνδυασμός nuru-Τζέσικας αποδείχτεικε θανατηφόρος σε μια απο τις πάρα πολύ όμορφες και καυλωτικές συνευρέσεις μου!!!!
Επίσκεψη λοιπόν στο μαγαζί στοχευμένα για nuru και Τζέσικα (εφόσον βέβαια θα μου προκαλούσε και το ενδιαφέρον και η κοπέλα). Πρώτη επίσκεψη αποτυχημένη γιατί είχε τελειώσει το ζελέ και επανάληψη την επόμενη. Η Τζεσικα ειναι ενα όμορφο κορίτσι (αυτό είναι βέβαια υποκειμενικό)με ενδιαφέρον πρόσωπο και θανατηφόρο κορμί. Λεπτό, γυμνασμένο, με θεικό κωλαράκι και μικρό σφιχτό βυζάκι. Ευγενική με χαμόγελο και μια ερωτική αύρα απο την αρχή της συνάντησης. Πρώτη φορά nuru, όποτε της είπα ότι είμαι στα χέρια της να με ξεπαρθενιάσει. Με κόπο συγκτρατήθηκα να μη πέσω απο την αρχή στο ψητό και αφού είχαμε λίγο σοσιαλ και ψιλοχαμούρεμα ξάπλωσα μπρούμητα και αφέθηκα....η αίσθηση του ζεστού τζελ πάνω στα κορμιά που τρίβονται είναι απίστευτη και πραγματικά χάνεις την αίσθηση της διάστασης και κατευθυνσης, αγαπημένη στάση όταν τριβόταν κωλο με κώλο πάνω μου !!! Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι το κορίτσι τα δίνει όλα με μεγάλη διάθεση και ενέργεια ... αφού πέρασε σχεδόν το πρώτο μισάωρο, και να αναρωτιέμαι αν και το κορίτσι έχει καυλώσει κι αυτό απο όλο αυτό το τρίψιμο, αρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω και ετσι μπρούμητα άρχισε μια περιποίηση της γύρω περιοχής και ένα ανάποδο γλύψιμο και τσιμπουκάκι. Γύρισμα ανάποδα και ξεκίνημα ενός απίστευτου χαμουρέματος με βαθειά γλωσσόφιλα και γλυψιμο σε λαιμό και στα μικρά υπέροχα βυζάκια. Ακρως GFE κατάσταση με απίστευτη συμμετοχή απο τη Τζέσικα μεπολύ πάθος και καύλα...συνέχεια σε ενα ατελείωτο 69 όπου πειποιήθηκα και απόλαυσα ενα πολύ όμορφο μουνάκι και ενα υπέροχο κωλαράκι. Μετά απο κανένα 10λεπτο και αφού κρατήθηκα με το ζόρι και τη σταμάτησα 3 φορές για να μη τελειώσω σηκωθήκαμε, πασαλειφτήκαμε πάλι με τζελ, και στο όρθιο μπροστά στο καθρέφτη ξεκίνησε ενας νέος κύκλος χαμουρέματος με βαθειά γλωσσόφιλα και δαχτυλιάσματα. Λίγο σεξ σε ιεραποστολικό για να τη βλέπω και να συνεχίσουμε τα φιλιά και επανάληψη του 69 για κανένα 10λεπτο ακόμα...δε χόρταινα να ρουφάω το μουνάκι της και το κωλαράκι της και να την αισθάνομαι να σπαρταράει πάνω στο πρόσωπό μου...τέλος κατάθεση στο στόμα όπου με στράγγιξε κανονικά ... ντουζάκι μαζί για να καθαριστούμε απο τα τζέλ, λίγο κουβέντα και ασπασμός με την υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα !!!
Βέβαια πάντα μετράει η χημεία, η μέρα και η διάθεση, αλλά η κοπέλα τόχει, το αισθάνεται, συμμετέχει απίστευτα, είναι καυλιάρα, φιλάει όμορφα, τιμάει τα λεφτά που δίνουμε και σίγουρα τα αξίζει!!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη Τζέσικα για την όμορφη ώρα που πέρασα .... και στον n.smirni για την έμπνευση Χαμόγελο
ΥΓ Τα 8 στην αξιολόγηση μόνο γιατί δεν έχω άλλη αντίστοιχη εμπειρία και γιατί θα προτιμούσα την τιμή σατ 100€ αλλοιώς θα ήτανε ψηλότερα
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2014
Κόστος συνάντησης
110
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι