Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52805
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν και καθυστερημένα γράφω για πρώτη φορά εδώ! Η η ερομηνία της συνεδρίας +-2 ημέρες! Άφιξη λόγω υποχρεώσεων νωρίς το πρωί! Με το που είδα όλες τις κοπέλες, μου έκανε αμέσως κλίκ η Νάνσυ με την όμορφη κοντή τζίν φούστα της, τα υπέροχα πόδια, τα μαύρα ίσια και κοντά μαλλιά της! Πέρασμα λοιπόν στο δωμάτιο, που είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο και με δική του ντουζιέρα! Μπανάκι και αναμονή ολιγόλεπτη και φτάνει η ΠΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Νάνσυ! Περάσμαε κατευθείαν στον αγώνα καθώς με είχε φτάσει σε οριακό σημείο με το απίστευτο κορμί της! Σώμα πετίτ, υπέροχο κωλαράκι και περιποιημένο πεντακάθαρο αιδοίο, μικρά και στητά βυζιά! Πέρασμα προφυλακτικού και βαθιά υγρή πίπα.Έπειτα την ξαπλών στο μασαζοκρέβατο και την περιποιούμαι και εγώ πράγμα το οποίο έδειξε ότι της αρέσει πολύ! Πρώτη διείσδυση με πολύ καλή συμμετοχή, και έπειτα μεταφορά στον καναπέ και απίστευτο στήσιμο στα 4 που ενώ την έβλεπα στον καθρέπτη δεν άντεξα και τελείωσα! Έπειτα στον όσο χρόνο απέμεινε ξάπλωσα και μου έκανε ένα απαλό μασάζ, δε ζήτησα κάτι ιδιαίτερο, το οποίο ευχαριστήθηκα πλήρως! Μία πολύ καλή συνεδρία με μία πολύ όμορφη 30αρα γυναίκα!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό