Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 10 10
Μασατζίδικα
135678
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Φοβερός επαγγελματισμός από την υπεύθυνη του στούντιο που είναι μια εντυπωσιακή 40άρα, σε υποδέχεται και σε παίρνει στο δωμάτιο σου εξηγείται πως έχει το πράγμα, σε ακούει τι ακριβώς θες. Μου έφερε την Λίλα και δεν το μετάνιωσα. Η κοπέλα όχι μόνο κάνει για αυτό που κάνει αλλά επειδή είμαι στην πιάτσα με πολλούς ανθρώπους (είναι η δουλειά μου)θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί φιλότιμο που θα έκανε με αγάπη οποιαδήποτε δουλειά της πήγαινε.
Είναι ένα καθημερινό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η μουνάρα σερβιτόρα που σου σερβίρει στο μπαρ, η γραμματέας πολυεθνικής εταιρίας άνετα οτιδήποτε πέρα από αυτό που κάνει, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό δεν το κάνει τέλεια.
Την προτείνω 100% είναι διαμαντάκι! Ξανθό βαμμένο, απίστευτα σαρκώδη χείλια, βυζάκι νεανικό, κώλο με πιασίματάκια, μουνάκι πεντακάθαρο, πίπα που δεν σου κάνει ούτε κοπέλα σε 10 χρόνια σχέση, σκληρή εργάτρια του έρωτα.
Από την μια χάρηκα που βρήκα μια τέτοια κοπέλα που με υπομονή με έφερε σε καύλες (δεν το συνηθίζω το σπορ στούντιο κτλ)από την άλλη στεναχωρήθηκα γιατί αυτή την κοπέλα με τίποτα δεν την λες πουτάνα και θα ήθελες να την βλέπεις σε μια άλλη δουλειά.
Είναι ένα καθημερινό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η μουνάρα σερβιτόρα που σου σερβίρει στο μπαρ, η γραμματέας πολυεθνικής εταιρίας άνετα οτιδήποτε πέρα από αυτό που κάνει, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό δεν το κάνει τέλεια.
Την προτείνω 100% είναι διαμαντάκι! Ξανθό βαμμένο, απίστευτα σαρκώδη χείλια, βυζάκι νεανικό, κώλο με πιασίματάκια, μουνάκι πεντακάθαρο, πίπα που δεν σου κάνει ούτε κοπέλα σε 10 χρόνια σχέση, σκληρή εργάτρια του έρωτα.
Από την μια χάρηκα που βρήκα μια τέτοια κοπέλα που με υπομονή με έφερε σε καύλες (δεν το συνηθίζω το σπορ στούντιο κτλ)από την άλλη στεναχωρήθηκα γιατί αυτή την κοπέλα με τίποτα δεν την λες πουτάνα και θα ήθελες να την βλέπεις σε μια άλλη δουλειά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2014
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίλα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2014
Κάνει μπαμ όταν είναι διαφήμιση. Κόψτε κάτι για να είστε αληθοφανείς! Και άλλοι έχουν πάει με τις κοπέλες, που διαφημίζετε. Δεν έγραψαν όμως κριτικές για να τις δώσουν και μία δεύτερη ευκαιρία.
blizardeye
15 Μαρτίου, 2014
αυτη η 40αρα δουλευει κιολας?πως λεγεται?
tomftomf
15 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
κι αν σου πω ρε φίλε ότι είναι 100% αληθινό. Δεν έχω χρόνο να σε πείσω αλλά έτσι είναι. Κι αν μιλάω με ενθουσιασμό είναι γιατί πρέπει τα καλα΄τα πράγματα να μη τα θεωρούμε δεδομένα και να τα επιβραβεύουμε αν θέλουν να βρούνε μιμητές. Τώρα αν πάλι πας και σου βργει μάπα το καρπούζι κι αυτό παίζει γιατί και οι κοπε΄λες είναι άνθρωποι οπότε ότι συμπεριφορόα δώσεις θα πάρεις
A
Arsenikos!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3