Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 7422
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Απο προηγούμενη ενημέρωση του μαγαζί,διαπίστωσα οτι εργάζονται κάποιες παλιές γνωριμίες απο το (senses spa).Mια και βρισκόμουν κοντά ειπα να περάσω για μια χαλάρωση. Έφτασα λοιπόν, ελεύθερη μόνο η Τζένη με την οποία είχα περαζει παλιότερα και έμεινα πολύ οικανοποιημενος.

Πέρασμα στο δωμάτιο για ενα ντουζάκι η Τζένη με ετοιμάζει στο μασαζοκρεβατο, κανει και αυτη ενα ντουζάκι Λοιπόν με λίγη κουβεντούλα ξεκινάει να μου βάλει λαδάκι και με ρωτάει αν θελω χαλαρωτικό η θεραπευτικό μασάζ? Τις λέω αφήνουμε στα χέρια σου.Εδω ειναι παιδια που έμεινα άφωνος όσους έχουν κάνει συνέδρια με τη τζενη ξέρουν οτι το κατέχει το μασάζ. Σήμερα μου εκανε ενα μασάζ διαπίστωσα την δύναμη στα δάκτυλα της που πιέζουν στα σωστά ζημια και χαλαρώνουν τους μύες, οταν έφτασε στον αυχένα διαπίστωσα την ύπαρξη αλάτων τα οποία μετα στο τέλος της συνεδρίας εξαφανίστηκαν.

Άρχισε να μου κανει μασάζ στα πόδια τόσο απαλό τόσο αργό που όλες μου η αισθήσεις ειχαν ξυπνήσει απο ανατριχίλα αργό πέρασμα από καθε εκατοστό τον μηρών μου τον τετρακεφαλων μου, στης πατούσες με περιστροφές και κάποια τενδοματα. Η κοπέλα μου ειπε πος εχει κανει μαθήματα για χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ επικεντροθικε στην πλάτη μου, στους ώμους μου με σωστές πίεσης και αναλογεί δύναμη κατάφερε να με τρελάνει και να με ηρεμήσει ταυτόχρονα.

Για τα δικα μου δεδομενα η Τζένη ειναι ενα φοβερο κορίτσι με όρεξη και προσπαθεί να σε ευχάριστη.
Αφου τελιοσε με το μασάζ ξεκινάει με ένα b2b στο οποίο μετά απο λιγα λεπτά ειπα να τη σταματήσω αλλα ηταν τοσο ωραία αίσθηση και ήμουν τοσο λιώμα για να σηκωθώ που απλα εκανα πίσω και το απόλαυσα μέχρι που ειρθε το τέλος. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Σε ευχαριστώ πολύ τζενακι......
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Γλειφομούνι