Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 7422
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
επισκεψη στο μασατζιδικο,μια γλυκια κοπελιτσα στην υποδοχη...ερωτηση που βρηκα το μαγαζι,απο ιντερνετ λεω,60 ευρω 45 λεπτα ολα οκ.διαλεγω κοπελα..περναω στο δωματιο κερασμα ποτακι-ντουζακι ολα μια χαρα μεχρι τωρα!!!ξεκιναει μασαζ κουβεντουλα ερχεται απο πανω παω να πιασω κωλαρακι μου τραβαει ευγενικα τα χερια,,δευτερη φορα ξανα το ιδιο..ρε πουστη λεω τι γινεται εδω??γυρναω με την τσαπου εξω να πιω ποτακι μου την σκεπαζει και τις λεω αστο να παρει αερα..οχι λεει εγω κανω μονο μασαζ δεν κανω αλλα,της λεω εγω ηρθα για αλλα πραγματα οχι μονο για μασαζ...τζιφος!!!60 ευρω πεταμενα ισως φταιω εγω τι να πω ισως θελει να πουμε κανενα παρασυνθημα..τεσπα πολυ καλο μασαζ παντως αυτο να λεγεται.μπορει και να φοβηθηκαν τι να πω...
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2014
Δε μας γράφεις όνομα κοπέλας, αν και την πήρες με εμφάνιση 1! Στην ποιότητα μασάζ βάζεις 8 αλλά στη σχέση αξίας-τιμής πάλι τον άσσο! Μας μπέρδεψες αδερφέ.....Χμμμ; Τελικά δε γάμησες;;;;
05 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το ονομα της κοπελας ειναι τζενη..ωραιο σωματακι με πολυ καλο πισω συστημα και κανα δυο ταττου που φανηκαν οσο αφηναν τα ρουχα..σχετικα η εμφανιση ηταν καλη μπορω να πω και πολυ ευγενικη,δεν ξερω αν ειναι η ιδια η τζενη που εχουν γραψει σε αλλη κριτικη..πρωτη φορα στο μαγαζι πηγα..οχι φιλε δεν γαμησα μονο μασαζ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..πολυ καλο το μασαζ..αλλα 60 ευρω???στο ελληνικο εχει μασατζικο για μονο μασαζ στο 10ευρω και ειναι επισης το ιδιο καλο..Τελοσπαντον δεν ξερω πως λειτουργει το καταστημα αν δουλευει με γνωστους η οχι , αν τους φανηκα περιεργος η οτιδηποτε αλλο παντως ο χωρος ειναι αρκετα ωραιος και πεντακαθαρος...Τουλαχιστον μετα σταθηκα τυχερος πετυχα την μαρινα στο τηλ με την μια και καπως ισιωσα Κατσικογάμης
06 Φεβρουαρίου, 2014

όσοι πήγαν πήδηξαν αλλά εσύ όχι? άρα ή είσαι τελείως λακαμάς ή είσαι αντιπρομότορας (νέος όρος)

πες κάτι και για τις ντουζιέρες όμως Έρωτας
07 Φεβρουαρίου, 2014
Για να μην αισθανεσαι ασχημα ουτε κ γω γαμησα.πολυ καλο μασαζ απο αφροδιτη αλλα μεχρι εκει.με ρωτησε αν ηταν η πρωτη φορα στο μαγαζι και ειπα ναι...μηπως εκανα μαλακια?τι να πω...συμπασχουμε φιλε μου!
07 Φεβρουαρίου, 2014

το αν θεωρεις το οτι ειμαι μαλακας η αντιπρομοτορας ειναι δικη σου αποψη και σεβαστη.απο εκει και περα εγω σου ειπα τι εγινε στην δικη μου περιπτωση.Ουτε να κερδισω εχω κατι απο αυτη την κριτικη ουτε απο καποια αλλη κριτικη που κανω , απλα ηθελα να σωσω απο πεταμενα 60ευρα κατι μαλακες(σαν και εμενα οπως λες).Και να ημουν μαλακας οπως ειπες ή σαν μαγαζι πρεπει να παρεχει καποιες υπηρεσειες ή οχι.κυριος πηγα κυριος εφυγα.ισως πρεπει να υπαρχει κανενα συνθημα απο εδω και περα να λεμε(σουσαμι ανοιξε) για να γαμαμε.Τι παει να πει αμα δεν σε ξερουν ή αμα ειναι η πρωτη φορα ή αμα νομιζουν οτι εισαι μπασκινα.
25 Φεβρουαρίου, 2014

Ρε φιλε το λες απο την αρχη τι θελεις. Τι κυριος πηγες ηρθες και μαλακιες, λες στην κοπελα θελω 15 λεπτα μασαζ και μετα ροντεο. Κατι σαν και σενα βλεπουνε και παιρνουνε αερα, πουτανες ειναι δεν εχουν παρει δοκτορα μασαζοθεραπειας. Πιπες εχουν μαθει να κανουνε και ετσι πρεπει να τις βλεπεις. Οταν σου ειπε δεν κανω επρεπε να της την πεις και εσυ πιο εντονα, οχι να παρει αερα...τι να παρει αερα, να τον παρεις στο στομα επρεπε να της πεις. Τεσπα οπως ειπα μαλλον σε βρηκανε λιγο ψαρωμενο και σενα και τον αλλο και ψωνισανε ευκολο 60ευρω
25 Φεβρουαρίου, 2014
" οχι λεει εγω κανω μονο μασαζ δεν κανω αλλα "

Ρε lamogio, τι τα πέρασες τα κορίτσια;Για ΠΟΥΤΑΝΕΣ;
Α ρε βούρδουλα που θέλουν οι ξεκωλιάρες.
Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν.
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7