Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 7422
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από τις αναγνωριστικές κριτικές επισκεψη στο Κουκάκι,κουδούνι,ασανσερ και 4ος(οροφοδιαμέρισμα)ευήλιο και ευάερο.Αναστασία στην υποδοχή,πέρασμα στο σαλόνι και ενημέρωση για την παρουσία(Αφροδίτη,Αγγελική),τιμή 60 ευρώ τα 45 λεπτά.Προσφορά αναψηκτικού και γνωριμία με χειραψία(Αφροδίτη) και από απόσταση(Αγγελική)΄Διάλεξα για αρχή την Αφροδίτη(μία από τις επιλογές που είχα μετά και από τις καλές κριτικές φίλων...Μελαχροινή,μαυρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,ωραίο σώμα με το στενό παντελόνι που τόνιζε περιφέρια,πόδια και με πουκάμισο.Σέξυ πρόσωπο και χαμόγελο,συμπεριφορά.Πέρασα στο δωμάτιο(όχι πολύ μεγάλο,απλό,καναπές,ωραίο μασαζοκρέβατο,ζεστό και ντουζιέρα.Πετσέτα,παντόφλες μιάς χρήσεως και ξεκίνησα την προετοιμασία μου.Μετά από λίγο ήρθε η Αφροδίτη με πιό σέξυ ενδυμασία...στενή μαύρη φουστίτσα,μαύρο μπλουζάκι-κορμάκι και το καλύτερο μαύρες κάλτσες και μαύρο καλτσοδέτι στον ένα μηρό!Με ενημέρωσε ότι υπάρχει και η 1 ωρα με 80 ευρώ το οποίο και διάλεξα.Ξάπλωσα και άρχισε το μασάζ αφού είχε αφαιρέσει και μερικά από τα ρούχα...Πολύ καλό μασάζ με παλάμες,δάκτυλα,αγκώνες,πήχυ τόσο όσο ηταν η κατάλληλη πίεση(ευχάριστη χωρίς πόνο).Συνομιλία κατά την διάρκεια πολύ άνετη,επικοινωνιακή για να σπάσει και ο πάγος.Κάποια στιγμή αφαίρεσε τα υπόλοιπα και έμεινε ως Εύα(πρωτόπλαστη) στο σημείο που μπήκε πάνω στο κρεβάτι για ένα είδος b2b και χαλάρωση,χαδάκια και με τα χείλη.Αλλαγή ρόλων και περιποίηση εκ μέρους μου...δεκτική,καθαρή χωρίς μη και μη,απόλαυσε και την δική μου περιποίηση και το τέλος ηρθε με τα απαραίτητα παιχνίδια με προφύλαξη.Καλή συνεδρία,ευχάριστη παρουσία.Μου είπε ότι κάνει ωραίο νουρού(όταν αρχίσει)λόγω και σωματότυπου της. Τελικά για το θέμα της τιμής όλα τα έχουν τις ιδιες τιμές(τσιμπημένες παρά την κρίση).Βέβαια βοηθούμε και εμείς με την συμπεριφορά μας...Τέλος πάντων υγεία!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2014
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη