Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 7422
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκέφθηκα σήμερα τις ντουσιέρες του εν λόγω μασατζίδικου.
Στην αρχή η υποδοχή με απασχολούσε με ποταπά θέματα όπως η παρουσίαση των κοριτσιών και τα προγράμματα.
Βερόνικα, Αλεξάνδρα, Λάουρα όλες πρώην Φραντζή και η Αφροδίτη.
Εμένα βέβαια με απασχολούσε αν έχει ντουσιέρα μέσα στο δωμάτιο, οπότε μόλις η υπηρεσία με διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ντουσιέρα,
μπήκα στο δωμάτιο έκανα ένα ωραιότατο μπάνιο (παρέχεται κρεμοσάπουνο, betadin αφρός, πετσέτες και παντούφλες μιας χρήσης) Το νερό ήταν ζεστό.
Μετά για κακή μου τύχη μπήκε η Αφροδίτη που με διέκοψε από την συναναστροφή μου με τον ωραιότατο γυάλινο θάλαμο, αλλά τι να κάνουμε στα 60 ευρώ περιλαμβάνεται και το μασαζ και το κυρίως πιάτο.
Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος, πράγμα φυσικό αφού το μαγαζί είναι ολοκαίνουργιο. Επίσης έπαιζε ωραία κλασσική μουσική. Τα κρεβάτια ήταν μοντέρνας τεχνολογίας μασαζοκρέβατα, που δεν τρίζουν και έχουν ανατομικό στρώμα. Γενικά έχουν πέσει φράγκα.
Η Αφροδίτη είναι πολύ εντυπωσιακή, μιλφ, έχει γεννήσει προσφάτως οπότε το στήθος είναι χαλαρό και επιπλέον πολύ μικρό, η κοιλίτσα επίσης, αλλά όλα αυτά τα αντισταθμίζει το σπινθηροβόλο βλέμμα και το οπίσθιο σύστημα (δεν παρέχεται).
Το μασαζ της ήταν το καλύτερο που μου έχουν κάνει καθότι το έχει σπουδάσει και έχει κάνει και σεμινάρια. Ήταν ένα μιξ μυοχαλαρωτικού, thai και shiatsu. Ήταν τόσο ωραίο που έλεγα ότι και ακόμα κι αν φάω πόρτα και μείνω μόνο με το μασαζ πάλι τα λεφτά δεν θα πάνε χαμένα.
Μετά το μασαζ έρχισαν κάποιες θωπείες και μαλλάξεις στην ευαίσθητη περιοχή μου κι έτσι γύρισα και ξεκίνησε το φλάουτο με προφύλαξη (η συγκεκριμένη κοπέλα δεν παρέχει άνευ και είναι συτηρή στα θέματα υγιεινής και καθαριότητας). Γενικά αυτή η γυναίκα έχει μια αύρα άκρως ερωτική, στον τρόπο που αγγ΄ζει και κοιτάει. Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω και μέσα σε ένα σφιχτό εναγκαλισμό παρέδωσα το άσπρο πνεύμα εντός τις περικαυλίδας.
Μια πολύ ωραία συνεύρεση με μια γοητευτική επαγγελματία.
Για το τέλος, τι άλλο... ένα ωραίο ντουσάκι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2014
μετα απο σημερινη επισκεψη μου τη λοκαρισα κι εγω για επομενη επισκεψη.ειναι οντως πολυ ερωτικη γυναικα,αλλα το σκεφτομαι τωρα αφου λες οτι κανει πνευστα μονο καλυμμενα,αφου ειμαι φαν του ακαλυπτου
23 Ιανουαρίου, 2014
+1, πολυ αντιπροσωπευτικη κριτικη !!! εντυπωσιαστηκα με τις ντουζιερες!!!Μεγάλο χαμόγελο
23 Ιανουαρίου, 2014
τους έσφαξες με τον βαμβάκι...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3