Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 24 10
Μασατζίδικα 28078
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Περασμα απο το καταστημα... καπου μεσα στις γιορτες(η ημ\νια ειναι στο περιπου),με στοχο τη Ελπιδα... που ειχα διαβασει οτι ειναι ωραιο πιπινακι... αλλα τελικα πληροφοριθικα οτι δεν ειναι εκει.. κ μαλλον δεν θα ξαναρθει... Κεφάλι σε τοίχο!
Παρελασαν 6-7 κοπελες... μετριες για τα γουστα μου.. δεν ηταν ασχημες.. αλλα ουτε και καποια σουπερ..!
Η Νατασα σαν εξυπνη επαγγελματιας με κερασε 'ζεστο' κρασακι(καλο)... κ αφου καταλαβε οτι δεν με ενθουσιασε καποια...αρχισε να μου προτεινει καποιες απο τις κοπελες που κανουν πολυ καλο μασαζ..Μια απο αυτες ηταν κ η Αγαπη..που την θυμομουν απο παλιοτερα..σε αλλο ιδρυμα... κ την ειχα αποθημενο...!
Περασμα λοιπον με Αγαπη... Προκειται για ενα μιλφακι..γυρω στα 35,με πολυ ωραιο σωμα, καμπυλες..εκει που πρεπει..βυζαρες μεγαλες αλλα 'πλαστικες'.. κ γενικα ωραια χαρακτηριστικα!Στο δωματιο ηταν πολυ φιλικη.. το μασαζ το κατεχει..αν κ δεν την αφησα για πολυ.. γιατι περασαμε στο 2ο μερος.. Οπου εκει φαινηκε η εμπειρια της!Αφου εβγαλε τα ρουχα της κ μου αποκαλυψε της βυζαρες της...κ αντικρισα -ΟΙΜΕ!!- τις μεγαλυτρερες ρογες που εχω δει ποτε!!!Και με λιγο παιχνιδι κ πιπιλιμα..εγιναν ακομα μεγαλυτερες!!!!
Πιπα με σκουφο.. κ εναρξη αγωνα...Δειχνει να το ευχαριστιεται.. παιζει κ το μουνακι της..κανει κ κατι συσπασεις.. κ καλα οτι τελειωνει...Μαλακία who cares!!! Την γυρισα σε 3-4 στασεις..δεν ειπε οχι σε τιποτα.. κ το τελος ηρ8ε με σπεσιαλ ισπανικο πανω στις βυζαρες της!

Εντυπωση καλη μου εκανε που μετα το τελος του αγωνα.. κ ενω ειχαν μεινει λιγα λεπτα.. προσφερ8ηκε να μου συνεχισει το μασαζ που αφησαμε στην μεση...ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! Αν κ της ειπα οτι μου το χρωσταει για την επομενη...
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αγάπη