Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κάτι η προηγούμενη κριτική του n.smyrni , κάτι που την ήξερα από Ζησιμοπούλου, την θυμήθηκα και είπα να την επισκεφτώ. Την πρώτη φορά μόλις είχε μπεί και πήρα Χριστίνα (προχωρημένο milf με αθλητικό σώμα, δυνατό μασάζ και καλό δεύτερο μέρος) . Την επόμενη δεν ήταν εκεί. Την τρίτη και φαρμακερή την πέτυχα . Λόγω πιεσμένου χρόνου πήρα το πρόγραμμα των 60 ευρώ. Αγκαλιές, φιλιά, θυμηθήκαμε τα παλιά και περάσαμε στο δωμάτιο.
Η Ροζαλίντα ανήκει στα χυμώδη milf, από αυτά που όταν τα δείς έξω , με τα σαρκώδη χείλια της, το γεμάτο στήθος της (χωρίς σιλικόνη... νομίζω) και το κωλαράκι της, σούρχεται να τα βάλεις κάτω. Μετά το ντουσάκι ακολούθησε δυνατό μασάζ, σωστό και καλό. Λόγω του ότι έκανε μασάζ χωρίς ρούχα , άρχισε να κάνει στις πατούσες με το στήθος της και όταν σε λίγο, ενώ ήμουν μπρούμητα, μου καβάλησε το κεφάλι και συνέχισε το μασάζ από πάνω μου...της ζήτησα, μην αντέχοντας άλλο, να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος.
Και αρχίζει μία πίπα με πλήρη περιποίηση στα @@ και σε όλη την περιοχή . Μία βαθιά και αργή μία γρήγορη με φτυσίματα. Ευτυχώς κρατήθηκα και αφού πέρασε προφυλακτικό ήρθε από πάνω μου. Γρήγορα ανεβοκατεβάσματα και με μανία ενώ της χάιδευα το στήθος και τις πεταχτές της ρώγες. Αλλαγή. Αυτή ξαπλωτά στο κρεβάτι και εγώ όρθιος με τα πόδια της στους ώμους μου και να συνεχίζω να χαιδεύω το στήθος και την ευαίσθητη περιοχή της. Η γνωστή παραφωνία του κρεβατιού που κάναμε το γύρο του δωματίου. Αφού το κρεβάτι τερμάτισε σε ένα τοίχο, τελευταία αλλαγή σε πισωκολλητό όπου με θέα το κωλαράκι της και μην αντέχοντας πιά άλλο επείλθε το ποθητό αποτέλεσμα.
Ντουσάκι, κουβεντούλα, φιλιά, καταβολή αντίτιμου και έφυγα μέσα στη χαρά κοιτώντας το συνολικό χρόνο που είχα περάσει λίγο πάνω από το μισάωρο στο δωμάτιο.
Δηλαδή στην ώρα (που είναι γεμάτη... όχι 45λεπτο), τι άλλο θα είχα κάνει ? Πιο πολύ αισθησιακό μασάζ ? πιο πολύ δεύτερο μέρος ? νέες στάσεις ? Το σίγουρο όμως είναι ότι θα τελείωνα από 2 φορες και πάνω γιατί η Ροζαλίντα ήξερε και ξέρει πάντα να σε κάνει να νοιώθεις υπέροχα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι