Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834953
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Την Μόνικα την είχα κόψει όσες φορές πήγα στο μαγαζί και μετα από τις κριτικές αποφάσισα να κάνω την κίνηση. Σαλονάρισμα, από ω τις κοπέλες νέες αφίξεις και η Μόνικα. Διαλέγω και περιμένω να ανοίξει δωμάτιο. Ξενέρα πρώτη, περνάει 20λεπτο και γίνεται είσοδος. Τι πρόγραμμα θέλεις, μισάωρο της λέω γιατί είμαι σκαστός από την δουλειά στραβώνει. Ερχεται σε λίγο και αρχίζει το έργο.Η πίπα της είναι όλα τα λεφτά. Σχεδόν τέλεια. Από εκει και μετά όμως, μην με γλύφεις στο μουνί δεν καυλώνω γλύψε μου μόνο τα βυζιά για να χύσω σφιγμένη πολύ στο γαμήσι. Τελείωσα γιατί ΄με καύλωσε πολύ με την πίπα της. Δεν ξέρω εάν θα την δοκιμάσω πάλι, πάντως χαλάστηκα πολύ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2014
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Ανώτερος
47
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2014
'Ισως επειδή ήταν το πρόγραμμα μισής ώρας. Πάντως σε δικό μου μισάωρο που την έχω πάρει μου άφησε άριστες εντυπώσεις σύν αυτό του gfe που βγάζει. Όσο για την πίπα είμαστε απόλυτα σύμφωνοι... από τα δυνατά ατού της.
Θα ξανατεστάρω ...
Thanks
07 Ιανουαρίου, 2014
Μασάζ δεν είχε το πρόγραμμα ή δεν ήθελες εσύ?
Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την συγκεκριμένη ειδικά στο θέμα της ώρας. Πάντα μένει όλη την ώρα και καμιά φορά και παραπάνω....
Το ότι περίμενες 20 λεπτά για δωμάτιο... "welcome to the club". Δεν νομίζω ότι φταίει η κοπέλα για αυτό...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2