Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 24 10
Μασατζίδικα 27987
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η τύχη ήταν υπερβολικά καλή μαζί μου τον τελευταίο καιρό, παράπονο δεν έχω. Άρα ήταν θέμα χρόνου να την φάω την φόλα μου. Αυτήν την φορά το όνομα της φόλας ήταν «Κατερίνα».
Τι εστί Κατερίνα λοιπόν: Μελαχρινή 26χρονη Κουβανέζα(!), μικρόσωμη, με μαύρο κοντό καρέ μαλλί. Στήθος κανονικό δυάρι, λοιπά σωματικά προσόντα απλά στα βασικά χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.
Ας αρχίσω με τα θετικά:
Είναι από τις ελάχιστες κοπέλες στο χώρο που έχει ωραία δόντια. Έχει κάνει προφανώς ορθοδοντική και είναι άψογα. Επίσης έχει κάνει (πιθανότατα) και λεύκανση. Είχε βάψει και τα σαρκώδη χείλια της κατακόκκινα, και γενικά το κεφαλάκι της είναι χάρμα. Εκεί την πάτησα!
Στην πίπα είναι αρκετά καλή. Γλύφει χωρίς καθόλου χέρια (με προφύλαξη πάντα) και με πάθος.
Ξέρει να παίρνει στο πρόσωπο (όταν θέλει και την συμφέρει) πολύ καυλωτικές πόζες και εκφράσεις.
Είναι επαρκώς ομιλητική (ελληνικά καλά) και γενικά δείχνει «καλό παιδί» στην συζήτηση.
Επίσης ήταν καθαρή (αν και τελικά απεριποίητη).
Ας πάω τώρα (δυστυχώς) στα αρνητικά:
Ας αρχίσω μαλακά: κάνει μασάζ με τα ρούχα της, προφανώς επειδή το κορμί της δεν είναι πολύ κολακευτικό το κρύβει από την υπερβολική έκθεση.
Το μασάζ της είναι απλά αστείο. Διάρκεια 10’ και υπερβολικά απαλό (έως απλό χάδι). Και καλά είχε χτυπήσει στο χέρι και δεν μπορούσε περισσότερο. Αν είχε όντως πρόβλημα απλά να μην εργαζόταν ή να το έλεγε ξεκάθαρα πριν την επιλογή να την απέφευγα. Κανονικά θα έπρεπε να την σταματήσω/αλλάξω όταν μου το ξεφούρνισε στο 3λεπτο του μασάζ, όταν παραπονέθηκα. Αλλά ας όψετε η καλή μου η καρδιά μέρες που είναι (μαλακία μου αντικειμενικά). Ακόμα και αν όντως είχε πρόβλημα, το μασάζ δεν το έχει με τίποτα γιατί ασχολήθηκε με πολύ λίγα μέρη του σώματός μου και με εντελώς ερασιτεχνικό τρόπο. Με ξεπέταξε στα γρήγορα, και καλά για να «παίξουμε».
Πέραν της πίπας που είναι όντως αρκετά καλή και της έκφρασης, τα υπόλοιπα είναι μέτρια έως κακά. Εννοείτε ότι δεν φιλάει με τίποτα, και λαιμό-πρόσωπο δεν αγγίζουμε, γαργαλιέται δήθεν. Έχει υπερβολική τριχοφυΐα κάτω και στα πόδια σε βαθμό απαράδεκτο για αυτήν την δουλειά. Κάτω ήταν αξύριστη 3-4 ημερών και γρατσούναγε άγρια. Επίσης πόδια αξύριστα. Δεν μπορεί κυρία μου εμείς να ερχόμαστε γκραν και στην τρίχα και εσείς να έχετε τέτοια χάλια. Στον αγώνα όλα να γίνουν γρήγορα-δυνατά και χωρίς διακοπή. Να τελειώνουμε δηλαδή στο τάκα-τάκα, κάτι σαν την Φυλής. Μου παραπονιόταν ότι την «έκοβα» με τις αλλαγές στάσεων και με τον πιο χαλαρό ρυθμό. Αυτά απλά δεν λέγονται (και δεν γίνονται), ειδικά σε ανθρώπους που δεν είναι 20άριδες όπως του λόγου μου. Συνολική διάρκεια 2ου γύρου 10’, γιατί δεν την άντεχα (κυριολεκτικά) και παραπάνω. Δηλαδή σύνολο καθαρού μασάζ+αγώνα 10+10 = 20 λεπτά. Ο λοιπός χρόνος πέρασε με χαλαρή κουβέντα και μπάνια.
Συνολικά ήταν μια απαράδεκτη συνεδρία επιπέδου μασατζίδικου περιωπής στην Βάθης-Βικτώρια. Απορώ πως η συγκεκριμένη κοπέλα εργάζεται σε αυτόν το χώρο, και ανάμεσα σε κοπέλες που πραγματικά φροντίζουν τον πελάτη! Κυρία Νατάσσα εδώ την πατήσατε πανηγυρικότατα.
Λυπάμαι που το λέω γιατί δεν το συνηθίζω, αλλά συνίσταται έντονα η αποφυγή της Κατερίνας.
Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία, φώτιση & αγάπη σε όλους!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.774
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού