Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834974
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η ημ/νία δεν είναι ακριβής.
Πρώτη φορά επίσκεψη εκεί, παρέλασαν όλες οι κοπέλες αλλά η Βίκυ εργαζόταν. Είχα διαβάσει για εκείνη στα σχόλια απο ένα άλλο παιδί (ναυτικέ, ευχαριστώ!!!)
Την περίμενα και τελικά άξιζε η αναμονή.....Γλώσσα
νόμιζα οτι ήμουν με την κοπέλα μου. σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα απο το πρώτο δευτερόλεπτο, είναι πολύ περιποιητική,συζητήσιμη, ευγενική,χαμογελαστή και όμορφη.
Είναι πεντακάθαρη,έχει πολύ όμορφο θηλυκό σώμα,τέλεια πατουσάκια και ξέρει να ανάβει έναν άντρα. δεν ξέρω αν έχει την ίδια συμπεριφορά με όλους, αλλά με εμένα ήταν άψογη......
Πήρα το πρόγραμμα της μίας ώρας με 2 εκτονώσεις.κοστίζει αλλά αξίζει.σέβεται τον πελάτη και δεν βιάζεται. Η πρώτη φορά σχετικά γρήγορη λόγω καυ... και αποχής...,μετά ντουσάκι, μασαζάκι πολύ χαλαρωτικό,b2b και μετά ο 2ος γύρος όπου δώσαμε ρέστα. το ευχαριστηθήκαμε πολύ και οι 2...... Τελείωμα στο στοματάκι της....
Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ...........με έκανε να χαλαρώσω πολύ, πέρασα τέλεια και εφυγα άλλος άνθρωπος....
Βικούλα ευχαριστώ! Χαμόγελο
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2013
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2013
το 20αρικακι παραπανω στο τσιμπησε ομως γιατι το προγραμμα αυτο κανει 80,εκτος αν ηταν tip.
29 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

petergsp πρώτη φορά πήγα εκεί. απο την αρχή, μου είπε 100 για 2 εκτονώσεις και μασάζ.
δεν μου περισσεύουν για tip...
είσαι σίγουρος για αυτό?
29 Δεκεμβρίου, 2013
Αν, είναι να πηγαίνεις σε πουτάνες και να αισθάνεσαι ότι είσαι με την γκόμενά σου... Ε τότε γάμα την γκόμενα να σου μένουν και τα λεφτά στην τσέπη, τέτοιες δύσκολες εποχές
29 Δεκεμβρίου, 2013

ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ.κι οχι μονο εγω.οποιον και να ρωτησεις εδω το ιδιο θα σου πει.εγω προσωπικα παιρνω παντα το ιδιο προγραμμα οχι μονο σε αυτο το μαγαζι-που παω τα 2-3 τελευταια χρονια-αλλα και σε αλλα το ιδιο ισχυει.το ιδιο ακριβως προγραμμα εχω κανει και με τη Βικη αλλα και με αλλες κοπελλες εδω.παντως και στο φορουμ ειχε ξανααναφερθει παλιοτερα οτι τα κανουν κατι τετοια η Βικη και μερικες αλλες κοπελλες αν τους περασει βεβαια.ισως αν διαβαζες περισσοτερο στο φορουμ να το ηξερες.τωρα το εμαθες.
29 Δεκεμβρίου, 2013

Βασικά προσπάθουν να καθιερωσουν τις 2 φορες 100€ . Προς το παρόν το λενε ετσι και οποιον πιασουν . Πάντως και πολυ παλαιότερα που ειχα δωσει 80αρι μια φορα "εκτονωθηκσ" Μαλακία (οτι και να λέει το φορουμ)
30 Δεκεμβρίου, 2013

καλο ειναι να γινεται εξηγηση απο πριν (εγω αυτο κανω) κι αμα δεν συμφωνουν αντιος αμιγκος.εχει κι αλλου πορτοκαλιες.εγω εχω φυγει 3-4 φορες οταν αρνηθηκαν τη δευτερη εκτονωση ή οταν ζητησαν εξτραδακια και οταν ρωτηθηκα απο τη Ζανα μια φορα γιατι της ειπα οτι ετσι δεν γινεται δουλεια.μετα εστρωσαν.
31 Δεκεμβρίου, 2013

Και σε μένα πήγε να γίνει 100 αλλά της είπα ότι μόνο 80 διαθέτω και αν θέλει. Φυσικά δέχτηκε 80 για 2 εκτονώσεις . Δεν μιλάω για Βίκυ αλλά για Μελίνα, αλλά είναι κανόνας για όλες.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7