Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη έγινε Πέμπτη απόγευμα , αρχικά είχαμε πάει στο μαγαζί μαζί με τον Λαγό , λοκάραμε στόχους αλλά επειδή δεν υπήρχε δωμάτιο , κάναμε μια βόλτα σε άλλα μαγαζιά , με τον Λαγό να υπόσχεται ότι θα ξαναέρθουμε. Όπως και έγινε, επιστρέψαμε περιμέναμε βέβαια και πάλι για λίγο . Είχα βάλει στόχο την Ρόζα , ξανθιά 30 χρονών , μετρίου αναστήματος , καυλόφατσα με τσιμπουκούχειλάρες , σώμα με κάποια πιασηματάκια πιο πολύ στην περιοχή της κοιλιάς και 3άρια βυζιά με μεγάλη ρόγα .Η Ροζαλίντα έχει περάσει με την σειρά που τα παραθέτω από Ποσειδώνος 67 , Ζησημοπουλού , Ελευθερίου Βενιζέλου και τώρα δουλεύει εδώ. Η Μαργαρίτα με οδήγησε στο δωμάτιο . Έκανα μπανάκι και περίμενα την Ρόζα , χτύπησε το τηλέφωνο απο μέσα μου σκέφτομαι ο crazy ivan θα είναι , που πολύ συχνά με πετυχαίνει μέσα σε δωμάτιο , τελικά ήταν ο καλός μου φίλος bodos , μιλάγαμε και στο δωμάτιο εισήλθε η Ρόζα , της έκανα νόημα να με πλησιάσει ενώ συνέχισα να μιλάω , άρχισα να χουφτώνω της βυζάρες της μέσα από την ρόμπα της , που τελικά της την έβγαλα , αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και ύστερα πιάνοντας την από το κεφάλι την έσπρωξα πώς στα κάτω και άρχισε να μου παίρνει πίπα , τελικά είπα στον bodo ότι θα τον πάρω πιο μετά…συνέχισε την πίπα πολύ καλή υγρή και βαθιά , με περάσματα από τα αρχίδια , συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω στον λαιμό και στα βυζιά της , μπήκαμε για μπάνιο και πήρα την θέση μου στο μασαζοκρέβατο για να αρχίσει το μασάζ , της είπα ότι θέλω δυνατό μασάζ , ξεκίνησε από τα πόδια , πολύ καλό μασάζ ενώ ασχολήθηκε αρκετή ώρα και με τις πατούσες , τις οποίες έτριβε και με τα βυζιά της , συνέχισε με την μέση και αρκετά με τα χέρια , μασάζ με παλάμες και αγκώνες , ήξερε πολύ καλά τι έκανε , μετά ήρθε πάνω από το κεφάλι μου με το μέτωπο της να κοιτάει προς τα πόδια μου και συνέχισε το μασάζ σε μέση ώμους αυχένα ενώ έτριβε και τα βυζιά της πλάτη μου. Σήμερα ήταν το 3ο μασάζ που έκανα την ίδια μέρα και σαφώς ήταν το καλύτερο που έλαβα. Μού είπε να γυρίσω και μου έκανε μασάζ από την μπροστινή μεριά τον ποδιών ενώ έτριβε αρκετά ανάμεσα στα μπούτια και γύρω γύρω από τον πούτσο μου , άρχισε την πίπα η οποία πραγματικά είναι καλή , την έφερα από πάνω μου όπου άρχισα να χουφτώνω και να φιλάω τα βυζιά και τις ρόγες της , κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε μια πολύ καλή ισπανική , οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση πισωκολλητα στα όρθια για λίγη ώρα μίας και γλιστρούσαμε αρκετά από τα λάδια , μετά την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι και την γαμούσα με πολλή μανία ενώ αυτή έγλυφε τα βυζιά της , έβγαλα το προφυλακτικό ανέβηκα από πάνω της , άρχισα να γαμάω τα βυζιά της , μετά της τον έδωσα στο στόμα πίπα με φτυσίματα και τελείωμα στα βυζιά της , μπανάκι και λίγη συζήτηση , στο δωμάτιο έκατσα πάνω από μια ώρα , μασαζ πάρα πολύ καλό , διάθεση και συμμετοχή πολύ καλή , στο μπριζόλιασμα σούπερ , θεωρώ ότι αξίζει να την επιλέξει κάποιος και σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσω ξανά μαζί της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ροζαλίντα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2013
Κατατοπιστικότατος.....αλλά βρε γείτονα,μέσα σε 1 μέρα 3 μασαζ και 4 τελειώματα......τι να πω...υποκλίνομαι!!! πάντα τέτοια.....
Υ.Γ 1 Βεβαίως,έχουμε και 20 χρόνια διαφορά...Γερο-μύστης,αλλά τέτοια αντοχή δεν θυμάμαι να είχα στην ηλικία σου....ισως το ότι δεν καπνίζεις είναι το στοιχείο εκείνο που κάνει τη διαφορά....
Εξαιρετικές όλες οι περιγραφές,λεπτομερέστατες και το κυριότερο αντικειμενικές...'όπως πρέπει να είναι οι σωστές κριτικές! Εύγε και πάλι.....
Υ.Γ 2 Ο Crazy Ivan με έχει πετύχει και μένα σε δωμάτιο παλαιότερα,αλλά δεν του το είπα για να μην ζηλέψει...Γλώσσα
14 Δεκεμβρίου, 2013
Με τρεις σε μία μέρα και όλες απο την ιδια αλυσιδα, θα έπρεπε να σου κανουν την μία δώρο σαν τις πίτσες.Μεγάλο χαμόγελο
15 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"9 στους 16 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική"...................Money Mouth
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3