Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 9 10
Diamond's Spa Γλυφάδας
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
7379
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
η επίσκεψη έγινε Πέμπτη πρωί γύρω στις 11.30 , ο στόχος ήταν κλειδωμένος στο μυαλό μου μίας και την κοπέλα δεν την είχα δει αλλά φίλος μου είπε ότι πρόκειται για μαυρούλα με πάρα πολύ καλό σώμα και Ελληνίδα. Αφού είδα τις άλλες κοπέλες που δούλευαν, περίμενα την Χριστίνα να βγει απο το δωμάτιο. Την είδα και φυσικά πέρασα. Μου αρέσουν οι μαυρούλες έχω πάει με πολλές αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχω περάσει καλά. Χριστίνα λοιπόν , 25 χρονών Ελληνίδα , γεννημένη και μεγαλωμένη εδώ , μετρίου αναστήματος κανονικό γυμνασμένο και σφιχτό κορμί , φοβερό κώλο και 2άρι + στητό βυζί , έχει και ένα τατού , έναν δράκο όπου η ουρά του είναι στο κέντρο χαμηλά στη μέση της πάνω απο τον κώλο της και το σώμα του δράκου πιάνει το δεξί κωλομάγουλο , πέρα απο κάποια τυπικά που είπαμε στην αρχή όλη η άλλη συνεδρία σχεδόν στην μούγγα. Μασάζ χαλαρωτικό σε όλο το κορμί το οποίο θα το χαρακτήριζα μέτριο , αλλά να διευκρινίσω μέτριο σε σχέση με μασάζ που μου έχουν κάνει άλλες κοπέλες του μαγαζιού. Μόλις τελειώσαμε με το μασάζ μου ζήτησε να γυρίσω. Τής έβγαλα το στιγκάκι που φορούσε καθώς και το αθλητικό σουτιέν , άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και προσπάθησα και στα βυζιά τής αλλά δεν ήθελε και πολλά πολλά ενώ για γλωσσόφιλα ούτε λόγος , έσκυψε μπροστά μου πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της πολύ καλή και αρκετή υγρή έκανε και περάσματα απο τα αρχίδια , διέκρινα μια προσπάθεια να με τελειώσει με πίπα....την σταμάτησα την έστησα ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να γλύφω το μουνί της , έδειξε να της αρέσει ενώ μετά από λίγη ώρα άρχισε να βγάζει και κάποιες κραυγούλες , ξανά πίπα , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση την έστησα όρθια στα τέσσερα να ακουμπάει στο κρεβάτι , η θέα του κώλου της χάρμα οφθαλμών ενώ το να χουφτώνεις τα σφιχτά κωλομέρια της μαγεία..., βέβαια έκλεινε τα πόδια της και δεν μπορούσα να κάνω διείσδυση βαθιά , κάτι που έκανε και στην επόμενη στάση όταν την έστησα ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι , τρίτη στάση εγώ ανάσκελα στο κρεβάτι και αυτή απο πάνω μου αλλά δεν μας βγήκε αυτή η στάση , μου είπε να ξαπλώσω μου έβγαλε το προφυλακτικό πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε πίπα μέχρι που τελείωσα σε αυτό. Ζήτησε να κάνει μπάνιο πρώτη. Έκανε , έκανα και εγώ , όταν βγήκα της ζήτησα να μου στείλει άλλη κοπέλα την Κάτια.(θα ακολουθήσει άλλη κριτική για αυτήν).Γενική εντύπωση απο την συνεύρεση μου με την Χριστίνα , απλά καλή, θεωρώ ότι πρέπει να δείξει περισσότερη διάθεση , έχει κορμάρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας