Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη στο Εύζην για πρώτη φορά και γενικά πρώτη επίσκεψη σε αυτό καθεαυτό μασατζίδικο, πήγα προετοιμασμένος για το πώς θα περάσω και διαβασμένος για συνεδρία με την Αλίκη.

Πολύ γλυκιά κοπέλα σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο της και με το μοναδικό σεξαπίλ που εκπέμπει, με οδήγησε κατευθείαν στο δωμάτιο, έκανα το ντουζάκι μου, χαλάρωσα και ξάπλωσα.

Σε λίγο ήρθε και η κοπέλα χαμογελαστή και ορεξάτη, ξεκίνησε με απαλό μασάζ στα πόδια μου ανεβαίνοντας σιγά σιγά σε όλο μου το σώμα, η κούραση της ημέρας είχε πλέον φύγει και τη θέση της πήρα η απόλαυση που μου χάριζαν τα χέρια της. Δεν αρνήθηκε να της χαϊδέψω και τους γοφούς, σηκώνοντας τη μικροσκοπική της ροζ φουστίτσα αποκαλύπτοντας ένα ζουμερό κωλαράκι ντυμένο βέβαια μέσα σε καλτσόν.

Σε λιγάκι γύρισα ανάσκελα, το μασάζ συνεχίστηκε φτάνοντας σταδιακά και στην επίμαχη περιοχή ξεκινώντας τον φραπέ, βγάζοντας ταυτόχρονα το μαύρο μπλουζάκι της και αποκαλύπτοντας δύο θεσπέσια στητά στήθη τα οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή τα χάζευα όσο το σκαφτό της ντεκολτέ μου άφηνε περιθώριο να δω.

Με άφησε να τα θωπεύσω απαλά για λιγάκι, ενώ σταδιακά ανέβαζε ταχύτητα με το χέρι της, μέχρι ότου ήρθε η κορύφωση μου μέσα σε κραυγές που συγκλόνισαν το δωμάτιο.

Το κόστος της συνάντησης ήταν στα 50 ευρώ, αν και ένα χαρτί κολλημένο στον τοίχο προμήνυε ανατίμηση στα 60 από τον επόμενο μήνα, εκμεταλλεύτηκα σχεδόν τα 20 από τα 45 λεπτά που είχα στη διάθεση μου, ίσως θα έπρεπε να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο προκαταρκτικό μασάζ, η απειρία μου σε τέτοιες φάσεις φάνηκε, αλλά ήταν καλά, το ευχαριστήθηκα και σίγουρα θα ξαναπάω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2013
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2013
Σόρρυ ρε μάγκα,αλλά η κοπέλα είναι μεγάλο μπάζο.
Εντάξει έχει μεγάλο στήθος,αλλά γενικά είναι στυλ "καθαρίστρια-μην πατάτε
μόλις σφουγγάρισα"!!!
27 Νοεμβρίου, 2013
Αγαπητέ game +1 από μένα μιας και έβγαλες όλο το συναίσθημα της "πρώτης φοράς" σε τέτοιους χώρους ... και πέρασες ΚΑΛΑ. Αυτό και μόνο αυτό έχει σημασία.

Αγαπητέ palermo έχοντάς σε σε μεγάλη εκτίμηση, μιας και διαβάζω τα γραφόμενά σου στο χώρο των ct & cg και μου αρέσει ο "χύμα" τρόπος που κάνεις τις αναφορές σου, επέτρεψέ μου να εκφράσω την απλή διαφωνία μου στην απάντησή σου. Ο game δεν αναφέρει πουθενά την λέξη ομορφιά που ούτως η άλλως είναι καθαρά υποκειμενική. Αναφέρει "γλυκιά", "σεξαπίλ", "χαμογελαστή", ορεξάτη" "ζουμερό κωλαράκι", θεσπέσια στητά στήθη" ... πουθενά για ομορφιά, γκομενάρα και τέτοια. Από την άλλη έβγαλε το συναίσθημα και μάλιστα της πρώτης φοράς μιας και εμείς (και ο game και εγώ) είμαστε των μπουρδέλων - στουντίων και όχι οποιασδήποτε άλλης φάσης ... και εμένα με όλη την περιγραφή με έπεισε ... Άξιος αγαπητέ συναθλητή Game !!!
28 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έγραψες γίγαντα !!!! η ουσια αυτή είναι, η κοπέλα είναι μια γλυκιά καυλίτσα, αν δούλευε σε στούντιο θα γινόντουσαν ουρές, πάνω απ΄ όλα γιατί το έχει, ξέρει να σε καυλώσει, χειρίζεται άψογα την πούτσα και ναι έχει βυζάρες, θα ξαναπάω, παλέρμο μπορεί να παίζουμε το ίδιο σπορ αλλά σε άλλα γήπεδα όμως, έκαστος στο είδος του
29 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

που ακριβως ειναι αυτο? θελει να πας συστημενος? τηλεφωνο πιο πριν για ραντεβου?
30 Απριλίου, 2016
Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις pm για να μου πεις για αυτό το μαγαζί . Είμαι πρωτάρης στα μασατζίδικα και θέλω λίγη βοήθεια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5