Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 24 10
Μασατζίδικα 28081
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πηγα πρωτη φορα στο εν λογω μαγαζι με υποδεχτηκε η μανταμ (δεν μου ειπε ονομα).Με περασε στα ενδοτερα (ωραιος χωρος μεγαλο καθαρο δωματιο) κ με ρωτησε αν εχω ξαναπαει.Της απαντησα πως οχι κ οτι ειχα διαβασει στο νετ για το μερος.Φευγει κ στελνει την Σαμπρινα με ενα ποτηρι νερο η οποια χωρις καν να μου συστηθει με ρωταει τι μασαζ θελω χαλαρωτικο η θεραπευτικο? Επιλεγω χαλαρωτικο κ μου λεει πως ειναι 45΄ για 30 γιουρια.Λεω οκ κανω μπανιο κ περιμενω να δω που θα παει το πραγμα.Εκτελει την υπηρεσια η κοπελια (καλη δε λεω) κ γυρω στα 35' μου λεει "ετοιμος" τι ετοιμος, λεω εγω ,δεν εχει παρακατω? Κ με υφος μυξοπαρθενας σαν να την χτυπησε ρευμα μου πεταει "φυσικα οχι!"Μαλακία Αει μαρη απο δω λεω κι εγω κ ντυνομαι κ φευγω καταβαλωντας το τιμημα. Τωρα μη μου πειτε ηταν πρωτη φορα κ με τεσταρισαν σε αλλα μαγαζια την πρωτη φορα με πιασαν με τα γλωσσοφιλα απο την πορτα .... Κεφάλι σε τοίχο!
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2013
Κόστος συνάντησης
30
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2013
Βρε Nicky μπας και πήγες ένστολος και τρόμαξαν; Επίσης έχεις σωστή ημερομηνία (15/10); πριν ένα μήνα και έγινε η συνάντηση; Όλα όσα γράφεις να τα δεχτούμε γιατί είναι πιθανά, αλλά το 6 στο χώρο και την καθαριότητα είναι νομίζω άδικα. Αν είναι 6 αυτό τότε τα άλλα μαγαζιά (τα περισσότερα) πρέπει να είναι σε αρνητική κλίμακα...
24 Νοεμβρίου, 2013
Να σου πω φιλε καλογερε αυτο σκεφτηκα κ εγω οτι με περασαν για μπατσοMoney Mouth! Η ημερομηνια ειναι στο περιπου...Χμμμ;
25 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

από την τιμή (30 ευρω) ίσως θα έπρεπε να την ψυλιαστείς την δουλειά που πήγαινε.
29 Νοεμβρίου, 2013
Φίλε Nicky επιβεβαιώνω την κριτική σου. Έστειλα φιλαράκι μου (πρώτη φορά στο κατάστημα αλλά απόλυτα νορμάλ περίπτωση, κύριος) και την πάτησε με μια από τα ίδια... Κάτι τρέχει...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4