Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52802
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη έγινε Δευτέρα απόγευμα στις 18.30 , έχοντας διαβάσει στο σαιτ , αλλά και μιλώντας με φίλο μου έμαθα ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε νέες αφίξεις. Γνωρίζοντας ότι το κατάστημα θα λειτουργούσε κάποιες μέρες ακόμα(θα μεταφερθεί)πέρασα να ρίξω μια ματιά , τελικά την ώρα που πήγα είχαν μείνει να δουλεύουν 3 κοπέλες , η Σοφία και η Βαλέρια που είναι από παλιά και μια πολύ ψηλή ξανθιά Πολωνέζα η Ράνια ,με τις φλάτ μπότες που φορούσε ήταν σχεδόν στο ύψος μου(1.85) , στο δωμάτιο όταν περάσαμε την ρώτησα πόσο είναι ,απάντησε 1.82 και όντως κάθισε δίπλα μου ενώ ήμασταν και οι δύο γυμνοί και την πέρναγα ελάχιστα , απο Πολωνία λοιπόν 29 χρονών , τα ελληνικά τα μιλάει σχεδόν άψογα μίας και είναι 9 χρόνια στην Ελλάδα , πρώτη φορά σε μασάζ μιας και συνήθως δούλευε σε γραφείο με ραντεβού , το σώμα της κανονικό όσο μπορείς να το πεις αυτό για μια γυναίκα 1.82 , 2.5άρι βυζί , αν κάτι με χάλασε λίγο πάνω της είναι η φάτσα της ....αφού κάναμε μπάνιο ξάπλωσα στο κρεβάτι μπρούμυτα , είναι πολύ κοινωνική μπορεί να μιλήσει για διαφορά θέματα και προσπαθεί να κάνει χιούμορ , απο την αρχή μου είπε να είμαι επιεικής στο πως θα την με το θέμα του μασάζ μιας και δουλεύει μόλις τρεις μέρες , στο μασάζ τελικά χωρίς να είναι τίποτα το σπουδαίο ήταν καλύτερο των προσδοκιών μου , όταν τελείωσε με το μασάζ μου είπε να γυρίσω , αφού με έτριψε λίγο και από μπροστά , έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα καλή χωρίς χέρι , με αυξομειώσεις έντασης και κάποια περάσματα και απο αρχίδια , μου είπε να σηκωθώ , συνεχίσαμε να χαμουρευόμαστε λίγο στα όρθια , ασχολήθηκα αρκετά με τα βυζιά της , δάχτυλα δεχόταν αδιαμαρτύρητα και στις δύο τρυπούλες της αλλά τα γλωσσόφυλλα τα απέφευγε , την έστησα για λίγο όρθια στα τέσσερα και την έγλυψα λίγο , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση με αυτή ανάσκελα στο μασαζοκρέβατό , λόγο ύψους είναι δυκολοδιαχειρήσιμη , δεύτερη στάση πισωκολλητό με ελαφρώς λυγισμένα τα πόδια της και το κορμί της ριγμένο στο μασαζοκρέβατο , πήγαμε μέχρι το τέλος σε αυτή την στάση , ώσπου μετά απο αρκετά δυνατό σφυροκόπημα τελείωσα , λίγη κουβεντούλα καθισμένη στον καναπέ για να πάρουμε και κάποιες ανάσες , μετά πήγαμε μαζί για μπάνιο , στο δωμάτιο κάτσαμε σχεδόν 50 λεπτά , δεν νομίζω να την ξαναεπέλεγα αλλά θέλω να εξηγηθώ...πέρασα καλά , έχει διάθεση , αλλά οι τόσο ψηλές δεν ήταν ποτέ του γούστου μου , προτιμώ τα ζυμαράκια ....
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ράνια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2013
Ωραία άμεση ενημέρωση Χαμόγελο
Αν και για μια στιγμή όταν είδα "Ράνια" φοβήθηκα ότι επέστρεψε ο εφιάλτης από Στ29! Money Mouth
+1
22 Νοεμβρίου, 2013
Γερο-μύστηςεγω μετα την μολυνση με το βακτηριο μοργκανελα δεν ξαναζηταω ελευθερο στοματικο ουτε γλωσσοφιλα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2