Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834953
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Μαρία και η Ξενια ειναι δυο κοπέλες με ωραίο σώμα και εντυπωσιακή εμφάνιση , θα της χαρακτηριζα καλλονές .
Για τον εντυπωσιακό χώρο εχουμε πει και άλλες φορές , άλλωστε και η προηγούμενη κρητική τα έλεγε ολα .
Λοιπόν με συνόδεψαν στη ντουζιέρα για το μπανακι . Στο δωμάτιο ο χαμηλός φωτισμός και ο επαγγελματικός ήχος απο κεντρική κονσόλα απλά σε κάνει να νιώθεις τέλεια .
Τελείωσα το μπανακι και βγήκα , η ευχάριστη έκπληξη μπροστά μου , η Μαρία στεκόταν στο μασαζοκρεβατο και η Ξενια της έδινε γλωσσοφιλα χουφτωνοντας ταυτόχρονα τα μικρά στητα βυζακια της .
Είδαν οτι τα είχα ψιλοχασει , με πήρανε απο τα χέρια μετα πέσανε στα γόνατα μπροστά μου χαϊδεύοντας ακόμα το βρεγμένο μου κορμί . Η Μαρία έπιασε το πουτσο μου και το έβαλε στο στόμα πιπονοντας με της σεξυ χιλαρες της ενώ η Ξενια μου εγλυφε αισθησιακά τα @@ μου .
Ολα ήταν σαν να γυρίσαμε πορνοταινία , μετα απο λίγο ξάπλωσα μπρουμυτα και αρχίσανε με μασάζ χωρίς λάδι φιλία δαγκωματα σε όλο το σώμα . Η Μαρία βγήκε απο το δωμάτιο και γύρισε μετα απο λίγο με ενα μπολακι ξύλινο γεμάτο ζεστό λάδι , ενώ όση ωρα έλειπε η Ξενια μου έδινε φιλία στο στόμα στο στήθος και σε όλο το σώμα . Ξανά μπρουμυτα και το ζεστό λάδι κυλούσε στη πλάτη μου . Τα τέσσερα χέρια απλωνανε το λάδι και μετα απο λίγη ωρα ανέβηκαν πάνω μου , γύρισα ανάσκελα , η Ξενια με το στήθος έπαιζε στο πουτσο στα πόδια και η Μαρία στο στήθος ενώ την ίδια ωρα της εγλυφα το μουνακι της . Η Ξενια μου φόρεσε το σκούφο και ανέβηκε πάνω , ο ρυθμός της τέλειος . Η Μαρία της έδινε φιλία και εγω σε στάση 69 την εγλυφα . Κατεβήκαμε απο το κρεβάτι , της έστησα και της δυο σε στάση πίσωκολλητο όρθιες και της γαμουσα δυνατά εναλλάξ . Δεν άντεξα άλλο , στα γόνατα έχυσα δυνατά πάνω στα βυζακια τους .
Απλά ήταν τέλεια !!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2013
Κόστος συνάντησης
180
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μαρία & Ξένια
Γιαννης 35
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2013
Φιλε πολύ ενδιαφέρον το πρόγραμμα που πήρες, δεν ήξερα ότι γινόταν και ταυτόχρονα με 2 κοπέλες στο ίδιο δωμάτιο. Αν μπορείς μου αναλύεις τι πρόγραμμα ήταν αυτό , τι περιλάμβανε και για πόση διάρκεια.
Ευχαριστώ!
15 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι ειναι συναρπαστικό , περνεις δυο κοπέλες που ταιριάζουν μετάξι τους , στο παιχνίδι εννοώ . Το προγράμμα λέγετε body to body και γίνετε με ζεστό λάδι . Ειναι μια ωρα η διάρκεια , στα 180 ευρω !!!
16 Νοεμβρίου, 2013
Φτηνα σου στοιχισε τυπε, μονο 180 Ευρω
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3