Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πηγαίνοντας τον τελευταίο καιρό στο "ελαιοτριβείο" του "Αριστοτέλη", ήθελα να ολοκληρώσω επιτέλους τον πρώτο κύκλο επισκέψεων μου, έχοντας τιμήσει όλες τις κοπέλες του μαγαζιού, τουλάχιστον αυτές που είναι εντός του γούστου μου....έτσι ο κύκλος έκλεισε χθες με τη Ροζαλίντα. Μια καστανόξανθη κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο,με ωραία χείλια, με πεταχτά δοντάκια, ένα πανέμορφο, φυσικό και μεγάλο, ίσως και 3.5άρι στήθος, που είναι και το μεγάλο της όπλο, λίγη κοιλίτσα, καλσοχηματισμένο κωλαράκι, σφιχτά πόδια και όμορφα άκρα...

Αφού έκανα το μπανάκι μου, μικρή αναμονή και αμέσως έρχεται η Ροζαλίντα. Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνεις τι άνθρωπος είναι, καθώς είναι μόνιμα μέσα στο χαμόγελο, είναι πειραχτήρι και αμέσως σπάει ο πάγος. Επίσης αυτό που καταλαβαίνει κανείς αμέσως, είναι η λατρεία της για γλωσσόφιλα. Τη δουλεύει άριστα, με πολλά παιχνίδια με τη δικιά μου, έντονα, με αρκετό σάλιο και αν δε τη σταματούσα, θα έφτανε μέχρι το λαρύγγι μου...Γλώσσα

Βγάζοντας και την ποδιά της, απελευθερώθηκε το στήθος της κάτι που δεν με άφησε ασυγκίνητο, μιας και καταπιάστηκα να το περιποιηθώ, να το φιλάω κλπ...Ξάπλωμα στο κρεβάτι και αφού ανταλλάξαμε πάλι μερικά γλωσσόφιλα, και αφού περιποιήθηκε τον κορμό μου, έφτασε στη γεννητική μου περιοχή...Επιδόθηκε σε μια "σκληρή" πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει. Όταν λέω σκληρή, εννοώ, με τρομερό βεντουζάρισμα με το στόμα της του πέους μου, ένιωθα κάθε διείσδυση, έβαζε κ λίγο δόντι, έντονη με ρυθμό, ενώ και τα @@ δεν έμειναν παραπονεμένα...Διήρκεσε αρκετά μέχρι να αναλάβω πρωτοβουλία και να ασχοληθώ κ γω μαζί της, περιποιούμενος και πάλι το στήθος της, μέχρι που έφτασα στο όμορφο αιδοίο της. Έχει μια μικρή γραμμούλα από τριχούλες, όμορφα χειλάκια και κλειτορίδα. Άμεσα ανταποκρίσιμες και η ίδια με αναστεναγμούς και πικάντικά λόγια. Ξανά δική της περιποίηση προς εμένα με μια υπέροχη ισπανική που την κατέχει τέλεια και μπόλικο σάλιο, και ξανά στοματικό όρθια αυτή τη φορά, μέχρι το πέρασμα του προφυλακτικού...

Έναρξη της κυρίως δράσης με cowgirl σε έντονους ρυθμούς(η κοπέλα γουστάρει υψηλές ταχύτητες), με το στήθος της στο στόμα μου και στα χέρια μου με καλή διείσδυση και αναστεναγμούς. Γύρισμα στα 4, με όμορφο στήσιμο και θέα, και γρήγορες διεισδύσεις. Αλλαγή σε ιεραποστολικό με τα πόδια της ενωμένα για να παίξω ο ανώμαλος και λίγο μαζί τουςΚουλ, και ξανά με ένα σήκωμα απότομο cowgirl το οποίο μετατράπηκε σε στάση του λωτού, που ήταν και η μόνη στιγμή που κατάφερα να της κόψω ταχύτητα και να το πάμε κάπως πιο αργά και αισθησιακά. Αυτή ήταν και η τελευταία στάση της συνεδρίας μας, αφού το τέλος δεν άργησε να έρθει λυτρωτικά πάνω στο υπέροχο στήθος της.

Μετά την ένταση του της πράξης, ακολούθησε ένα σχετικά καλό μασάζ, κάπου μαλακό, κάπου πιο έντονο, προσπάθησε να με χαλαρώσει, άκουγε τις προτροπές μου και ήταν συνεργάσιμη. Χωρίς να είναι κάτι το μοναδικό, κατάφερε να με χαλαρώσει και να με κάνει να ρίξω ρυθμούς...

Η συνάντησή μου στέφθηκε με επιτυχία, με ένα κορίτσι γλυκό, με αισθησιασμό και "αέρα", και πολύ ατίθαση στο ερωτικό κομμάτι....έτσι έκλεισε ο κύκλος των δοκιμών και από δω κ πέρα με κατασταλλαγμένη άποψη θα ξέρω που θα στοχεύω...(μέχρι φυσικά ο "Αρίστος" να προσθέσει και άλλες Αμαζόνες...)

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ροζαλίντα
lagonisian
Τιμημένος
284
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2013
αυτή δεν ήταν στο Βενιζέλου γωνια; πήρε μεταγραφή;
14 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ειχε πάει δανεική Β Εθνική να πάρει παιχνίδια στα πόδια της και γύρισε ...
14 Νοεμβρίου, 2013

Ακριβώς....Κουλ
14 Νοεμβρίου, 2013

Ναι......... και επανηλθε στη νοοτροπια......... Diamond's spa!!!!!!!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4