Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εκτός προγράμματος υποχρέωση στο κέντρο της Αθήνας με έφερε κοντά στην περιοχή της Δάφνης και έχοντας ξεμπερδέψει πέρασα και από τα "ιδρύματα" της Λ. Βουλιαγμένης. Η Λάουρα πρέπει να ήταν στο δωμάτιο με τον Μπαρούχο(Γλώσσα), στο Μελαντίας δεν άνοιξαν, οπότε έστριψα δεξιά στην Ε.Μακαρίου για να δω τα "καλούδια" του "Αριστοτέλη"....

Δεν είχα σκοπό να περάσω στα ενδότερα, αλλά εκμεταλλευόμενος τη σχετική ησυχία και το γεγονός ότι η Ντόνα ήταν-επιτέλους-ελεύθερη, άλλαξα ρότα και η Μαργαρίτα με οδήγησε στο μεγάλο δωμάτιο...

Η Ντόνα είναι ο ορισμός του κοντοπούτανου. Δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1.55, έχει μαύρα μαλλιά, ελαφρώς σχιστά ματάκια, συμπαθητική φατσούλα και ένα κορμί που για μένα είναι ιδεατό. Ωραίο φυσικό στήθος, 2άρι, επίπεδη, γυμνασμένη κοιλιά, σφιχτά πόδια και υπέροχο κωλαράκι, καλοσχηματισμένο και πεταχτό.

Αφού φρεσκαρίστηκα, μετά από λίγο ήρθε και η Ντόνα. Λίγη συζητησούλα για να σπάσει ο πάγος, ενώ έβγαζε τα λίγα ρούχα που φορούσε. Ανταλλάξαμε και 3-4 γλωσσόφιλα και αγκαλιές για αρχή, κάτι που με προδιέθεσε θετικά και την άφησα να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο μασάζ. Εμένα τουλάχιστον, το μασάζ της κυμάνθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ήπιο, χωρίς εξάρσεις και δυνατές πιέσεις, αλλά με φροντίδα και επιμονή κυρίως στα πόδια και στη μέση. Θέλησα να της ανταποδώσω την περιποίηση, οπότε της έκανα και γω λίγο, κάτι που έδειξε να ευχαριστιέται. Βέβαια είχα απώτερο σκοπό...Γλώσσα Άρχισα να μαλάζω το στήθος της, να του κάνω κυκλικές κινήσεις, να κατεβαίνω προς την κοιλιά της, να την τρίβω απαλά μέχρι που το λαδωμένο μου χέρι έφτασε στο περιποιημένο και όμορφο αιδοίο της Ντόνας. Άρχισα να περιεργάζομαι την κλειτορίδα της και τα χειλάκια της, ενώ παράλληλα ανταλλάσσαμε και ωραία φιλιά. Ξεκίνημα της περιποίησής μου προς εκείνη, με ιδιαίτερη ενασχόληση με το αιδοίο της, παρατηρώντας τις αντιδράσεις της οι οποίες ήταν εντελώς αληθοφανείς και σε κλίμα gfe...

Το δικό της στοματικό πολύ ωραίο, αφού περιποιήθηκε και τα @@, τα ρουφούσε, τα πιπίλαγε, με κοίταγε και με αυτό το πρόστυχο βλέμμα της, με έφτιαξε φουλ, επικεντρώθηκε στον κορμό του πέους μου, παίζοντας με τη γλώσσα της με το κεφαλάκι του, έκανε αρκετά deepthrought και με αρκετό σάλιο...

Στην κυρίως δράση, ξεκίνημα με cowgirl, με καλή αίσθηση στη διείσδυση, αργές κινήσεις, τα στόματα μας ενωμένα για αρκετή ώρα και πνιχτοί αναστεναγμοί. Κούναγε τη λεκάνη της ρυθμικά πάνω στο πέος μου, γεγονός που ενέτεινε τον ερεθισμό μου. Γύρισμα σε ιεραποστολικό, με πολύ καλά ανοίγματα. Στην αρχή αργά, γερμένος πάνω της, μετά με τα πόδια της ανοιχτά τέρμα και στη συνέχεια ενωμένα. Το γεγονός ότι είναι κοντούλα και αδύνατη βοηθάει να την κάνεις ότι θέλεις, αλλά είναι και φοβερά "γρήγορη". Γύρισμα στα 4, με το κωλαράκι της τουρλωμένο, την ξαναέγλειψα για λίγο και με πέρασμα και από τη βαλβίδα τηςΜεγάλο χαμόγελο...Καλό στήσιμο, ανεβάσαμε ρυθμούς, με δική της προτροπή την έπιασα από τα μαλλιά και την τράβαγα προς το μέρος μου με ένταση κάτι που προσέδωσε μια διαφορετική νότα στη συνεδρία...Έχοντας τέτοιο μωρό στο κρεβάτι μου, πόσο να αντέξω, οπότε φυσιολογικά και μετά από έντονο σφυροκόπημα έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα πάνω στο λαδωμένο/ιδρωμένο κωλαράκι της...

Κάναμε μαζί μπανάκι μετά, όπου ήταν έτοιμη για extraball μέσα στο ντους αλλά τη σταμάτησα μιας και ο χρόνος ήταν αμείλικτος και έπρεπε να αποχωρήσω.
Δεν έπεσα έξω στην εκτίμησή μου, που ήθελα να (συν)ευρεθώ με τη Ντόνα, μιας και είναι μια κοπέλα που έχει τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν και μου έβγαλε και γούστα στο δωμάτιο. Καλά καταρτισμένη στο μασάζ, εφόσον της δώσεις να καταλάβει πως σου αρέσει, υπομονετική και φυσικά εξαιρετική και στο δεύτερο κομμάτι της συνεδρίας...

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ντόνα
lagonisian
Τιμημένος
284
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2013
Διαβαζωντας στην αρχη το τιτλο της σοου, (ειδικα αυτο το "και μονο") φανταστηκα οτι δεν θα περασες καλα.
Απο τα γραφοεννα σου προκυπτει οτι εκτος απο μικρη στο ματι, ηταν και "μεγαλη στο κρεβατι".

Με μπερδεψες ολιγον τι.........
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1