Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η ημερομηνια ειναι στο περιπου, παντως ηταν παρασκευη και Οκτωμβρης,... αυτο ειναι σιγουρο. Δεν θυμαμαι την κοπελα που με υποδεχτηκε(ανευ σημασιας)..Επελεξα απο της παρελαυνουσες κορασσιδες την Ντονα (εξ Αλβανιας), κοντουλα με στεγνη επιπεδη κοιλια, τουλρωτο κωλαρακι, μικρο στηθος και προσωπο αδιαφορο.
Ερχεται λοιπον η κοπελα και μου δινει τα καθεκαστα για να παω για ντους, μεγαλο μειων το κοινο μπανιο..αφου εκανα μπανιο με ρωταει ποιο προγραμμα θα κανω και της απαντω " στα 80 ευρω με free εκτονωσεις"
-"οχι" απανταει...."μια εκτονωση ειναι αλλα εχει περισσοτερο μασαζ"
και την ενημερωνω οτι ο Αριστος στην επικοινωνια που ειχαμε μεσω του site δεν μου τα ειπε ετσι.
Αφου κερδισα το debate ξεκινα το μασαζ και μαζι και ο προλογος περι παρτουζας...του τυπου "εχεις κανει ποτε παρτουζα;" ,και, "μου αρεσει πολυ η παρτουζα να φερω μια φιλη μου να γουσταρουμε;" και λοιπα παπατζηλικια...αφου ειχα ηδη ξενερωσει με την κουτοπονηρια της (δυο στα δυο), γυρναω ανασκελα και την ενημερωνω οτι αλλαζω το προγραμμα και το κανω στα 60γιουρα και να περασουμε στο δευτερο μερος...οπου μονο με στοματικο εκανα μια τυπικη καταθεση
Διερωτηθηκα αφου τελειωσε η κωμωδια (εξου και ο τιτλος) και ημουν στο μπανιο....πως στον π@υτσο θα βγαλω το λαδι απο την πλατη μου για να παω σπιτι...Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; , τελικα δεν τα καταφερα (σε αλλα θεραπευτηρια αναλαμβανει η κοπελα αυτο το δυσκολο εργο)
Δεν ριχνω μαυρο γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν διαλεξα καποιο απο τα βαρια ονοματα μιας και ηταν απασχολημενα.
Εν κατακλειδι καλο θα ηταν οι κοπελες να "ξερουν" τα προγραμματα που προσφερει το θεραπευτηριο οπως επισης εαν ο πελατης θελει δυο κοπελες δεν ντρεπεται να το ζητησει, δεν ειναι αναγκη ντε και καλα να δωσει τα διπλα...
Θα ξανατολμησω δευτερη επισκεψη αλλα αυτη τη φορα θα βαδισω στην πεπατημενη...
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ντόνα
envyme79
Ενεργό Μέλος
24
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2013
Πολυ κακος για τη Ντονα, γιατι ειναι ενημερη!!! Εμενα μου δειχνει καλη θεληση να ξεπερασει τις ξεπετοαπατεωνιστικες πρακτικες παρελθοντον συνεργασιων της με αναλογα καταστηματα. Σε ευχαριστω για την κριτικη σου, που αν και αρνητικη, ειναι ιδιαιτερα χρησιμη για εμενα.
07 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εισαι επαγγελματιας που σεβεται τον πελατη, και αυτος ειναι ο λογος που θα σε ξαναπροτιμησω συντομα. Ειναι κριμα να χαλανε το ονομα του μαγαζιου σου τετοιου ειδους συμπεριφορες
08 Νοεμβρίου, 2013
καλα τα πας με τους νεους πελατες.
και και καλα κανεις
να σε δω ε εμας τους παλιους που ξερουμε τι θα κανεις

08 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω! Γιατι αυτη η αρνητικοτητα??? Γνωριζομαστε αρκετο καιρο, και δεν νομιζω να μη σε αντιμετωπισα με σεβασμο και ειλικρινεια, και χωρις να ξερω (προσφατα το εμαθα) οτι γραφεις στο site. Αν εχεις επι της ουσιας καποιο προβλημα, ξερεις που θα με βρεις. Να εισαι παντα καλα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4