Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834986
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
ΥΣΤΕΡΑ από ψάξιμο και θέλοντας να δοκιμάσω νέα πράγματα (εκτος από studio) , είπα να περάσω για πρώτη φορα σε massagidiko αν και ήμουν επιφυλακτικός με το τι θα συναντήσω. Χμμμ;
Ανεβαίνω στο πρώτο όροφο και με υποδέχεται μια κοπέλα στην πόρτα, μου προσφέρει ότι ήθελα να πιο και κάθομαι στο λευκό καναπέ στην υποδοχή. Στη συνεχεια η υπεύθυνη εκεί (Ζάνα) φωνάζει όλα τα κορίτσια να παρελάσουν και να μου συστηθούν με το όνομα τους (γύρο στα 10). Κριτικές δεν είχα διαβάσει για καμιά από τις κοπέλες στο εν λόγο μαγαζί για να μην επιρρεαστώ στην επιλογή μου, έτσι διαλέγω την Βίκυ, 24 ετών, ψηλή, ξανθιά και με ωραίο σώμα κοπέλα.
Άμεσος έρχεται διπλα μου με μια απίστευτη θετική ενέργεια και χαμόγελο λες και την ξέρω από παλιά Έρωτας
Αν και ήμουν πολύ μαγκωμένος από ενθουσιασμό, κατάφερε πολύ εύκολα να σπάσει τον πάγο με τον ερωτισμό της. Να μην πολυλογώ , με οδηγεί στο δωμάτιο και εκεί έμεινα άφωνος με τη είχε μέσα όπως λένε και οι άλλοι συναγωνιστές που επισκέφτηκαν το OASIS. Κάνω ντουζάκη στην αρχή και μόλις τελειωσα μπαίνει η Βίκυ στο δωμάτιο με στολή sexy νοσοκόμας. Γλώσσα Ευγενική και χαμογελαστή όπως πάντα με ρωτάει αν μου αρέσει ο χώρος και τι προγράμματα έχει. Διαλέγω το πρόγραμμα 1 ώρας με 2 τελειώματα 100 Euro. Ξαπλώνω στο κρεβάτι αρχικά μπρούμυτα για massage και εκεί ξεκινάει το ταξίδι... όπως λέω στο τίτλο. Τι να πρωτοθυμηθώ , απίστευτα επαγγελματικό massage με λάδι και Βody 2 Body σε κάθε εκατοστό του κορμιού μου, που το πρόσφερε μαζί με ευχάριστη συζήτηση και τρελό χαβαλέ για να περάσω καταπληκτικά που ποτέ άλλο παρόμοιο δεν είχα συνάντηση στη ζωή μου.
Περνάμε στο κομμάτι του sex , Γύρος 1) Κατσικογάμης Ξεκινάει με massage στην ερωτική περιοχή , παίξιμο και πίπα χωρίς προφυλακτικό σε σημείο να τελειώσω σε 15 λεπτά από την ηδονή χωρίς να πιέζει εκείνη. Κάνω δεύτερο ντουζάκι για να ξεκινήσει ο δεύτερος Γύρος Κατσικογάμης . Ξεκινάμε βάζοντας μου προφυλακτικό με εκείνη καβάλα πάνω μου , στην συνεχεια με Ιεραποστολικό , πισωκολλητό και κάτι άλλες στάσης που δεν τις ξέρω, όλα αυτά χωρίς να αισθανθώ ότι την πιέζει ο χρόνος και να εκβιάζει να τελειώσω. Το τελείωμα ήρθε μετά από μισή ώρα στο στόμα τις χωρίς προφυλακτικό. Έπειτα κάναμε μαζί μπάνιο και με σκούπισε να στεγνώσω. Το σημείο που έπαθα πλακα ήταν που παρατηρούσε τόσο καλά το σώμα μου ώστε να μου βρει ένα σπυράκη με τρίχα ανάποδα από το ξύρισμα και να προβεί να το θεραπεύσει χωρίς να τις το ζητήσω και έχοντας τελειώσει την υπηρεσία μαζί μου.
Αυτά με πολύ λίγα λόγια ήταν η εμπειρία μου με την Βίκυ, θα μου μείνει αξέχαστη πάνω από απ'όλα ως Άνθρωπος με κεφαλαία και φυσικά για τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε.
Άξιζε με το παραπάνω τα 100 euro και είναι σίγουρο ότι μόλις γυρίσω από το ταξίδι στο εξωτερικό θα παω να την ξανά επισκεφτώ.
Μακάρι σαν την Βίκυ να ήταν όλες οι κοπέλες στα παρόμοια μαγαζιά του αγοραίου έρωτα. Κουλ

ΥΓ: Για να περάσεις καλά πρέπει πάνω απ'όλα να ταιριάξει η χημεία με την κοπέλα που επέλεξες και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Γλώσσα
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2013
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
2ndofficer
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2013
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; Απο ποτε το προγραμμα της μιας ωρας με δυο εκτονωσεις πηγε 100 ευρω?
μαλλον εκανες ασχημα φιλε που δε διαβασες καμμια κριτικη πριν πας γιατι αν διαβαζες θα ηξερες οτι αυτο το προγραμμα που επελεξες κανει 80 ευρω κι οχι 100.εκτος αν εκανες τιποτα αλλο εξτρα που δε το γραφεις στην κριτικη σου.

και εκανε και πολυ ασχημα για μενα και η κοπελλα που στο ΑΡΠΑΞΕ ετσι το 20ρικο.ετσι περιμενουν να κρατησουν πελατες???
ειναι αυτη συμπεριφορα σε ενα απο τα καλυτερα μαγαζια του ειδους???
μηπως η Ζανα χανει τον ελεγχο ή μηπως δε την ενδιαφερει τι κανουν οι κοπελλες στο μαγαζι της???
07 Νοεμβρίου, 2013
Καταρχάς φίλε δεν ξέρω από πότε είχες να πας στο OASIS, εδώ η τιμή μιας ώρας με 2 εκτονώσης είναι 100€. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερος μάλλον πελάτης που με 80€ έχεις 2 εκτόνωσης. Έτσι κι αλλιώς για τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε η Βίκυ , όχι 100€ αλλα και 150€ να μου ζήταγε θα τα έδινα. Επίσης δεν έχω κάποιο όφελος να την υποστηρίξω , δεν έχω ξαναπάει στο OASIS , ούτε είναι η κοπέλα μου.
Άμα ξενέρωνα από τις υπηρεσίες τις Βίκυς , φυσικά και θα το κατάκρινα. Ο πελάτης πρέπει να φεύγει ευχαριστημένος και όχι με πίκρα γιατί κακά τα ψέματα στην κρίση τόσα λεφτά δεν δίνονται εύκολα σε τέτοιες πολυτέλειες.
08 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε μου ουτε ιδιαιτερος πελατης ειμαι,ουτε τιποτα.στο μαγαζι πηγαινω αρκετα συχνα (τελευταια φορα ηταν πριν λιγοτερο απο ενα μηνα περιπου)και για να σου λεω οτι η τιμη ειναι αυτη,αυτη ειναι.και δε την εχω μονο εγω αυτη την τιμη. την εχουν οι περισσοτεροι,για να μην πω ολοι.μπορεις και να ρωτησεις αλλα μελη εδω.επισης και στα περισσοτερα μαγαζια του ιδιου αντικειμενου αυτη η τιμη που σου λεω παιζει.
αν διαβαζες το τοπικ του μαγαζιου θα επαιρνες και περισσοτερες πληροφοριες ακριβως για αυτο το θεμα των δυο εκτονωσεων και με ποια τιμη ειναι.και δεν ειπα τιποτα ουτε για υποστηριξη της Βικης ουτε τιποτα αλλο.
ενα σχολιο εκανα μονο για το μαγαζι οτι αυτη η πολιτικη του ειναι λαθος για μενα.
κι επειδη οπως λες κι εσυ τα λεφτα δε δινονται - ουτε βγαινουν - ευκολα αυτο τον καιρο δε θα επρεπε να γινονται κατι τετοια.
να εισαι καλα και να ενημερωνεσαι λιγο καλυτερα, αλλωστε για αυτο το λογο ειναι το φορουμ.
11 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;Θυμόςπερασε καλα φιλε και μην σκεφτεσαι τα χρηματα
D
demetrios777
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4