Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 7379
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τελικά το concept των οροφοδιαμερισματων - πρωην γραφεια- που επελεξε η γερμανικη αλυσιδα ειχε και μιμητές. Ενιαίος χωρος, μεγάλος, ανετος. Πέσαν χρήματα και φαινεται. Το στυλ με τοους κιονες και τα αποικιακα εμενα δεν μου αρεσουν, προτιμω το αφαιρετικο στυλ, αλλα αυτό ειναι προσωπικο. Τεράτιο σαλόνι και ρεσεψιόν. Ενας νεαρός καθόταν στην ρεσεψιον αμιλητος και ανευ αντικειμενου αφου η αννουλα τα κανονιζε όλα. Πιθανον να ειναι συγγενής τους και του βρήκαν θεση εργασίας.

Παρα τα χρόνια γνωριμίας, η μη συχνή προέλευση μου εχει ρίξει μαλλον το παλιο μου κύρος. Το δωματιο που μου προταθει ηταν στενο και το αλλαξαν, αφου διαμαρτυρηθηκα. ειδα 4 κοπέλες, οι 2 δεν βλεπόντουσαν, η άλλη, ψυλή ελληνιδα μόλις έιχε γινει booked από άλλον συνάδεφλο. Την έυα, πχ, που λέει ο παρακάτω συναδελφος δεν την εχω δει ποτε. Εμεινε επιλογή μονη η Joanna, λεπτή και μικρόσωμη εξ αλβανιας ορμώμενη.

Δήλωσε πρωτη μερα στο χωρο του μασαζοσεξ οπότε με την μία απερριψα την ωριαία συνεδρία. Η απειρία εμφανής με την προσπάθεια πέρασμα περικαυλίδας σε μελάτο πεός. Είχε όμως θέληση, ευγένεια και φιλοτιμο - κάτι σαν τον γεωργαμλή αν θυμόνται οι παλαιωωτεροι- ο οποίος επαιξε βασικός χάρη στην τρεχάλα και το φιλοτιμο. Τελείωσα αξιοπρεπώς.

Ο - αχρηστος- μεγαλος χωρος υποδοχής και ρεσεψιον στερει χωρο απο τα δωμάτια που ειναι στενα. Ισως τα πίσω να ειναι καλυτερα, δεν πήγα. Εγω θα έδινα 'αερα' στα δωματια παρα στην υποδοχή.

Κατα τα άλλα, οι διαφορές πλεον στα μαγαζια ειναι ελαχιστες. Ολα παιζονται στην κοπελα. Και στην τιμή. Υπάρχει η τεχνογνωσία να πιασει και θα πιασει. ο ανταγωνισμός μονο καλο θα κανει. Αντε να δουμε αν θα κανουν και τιποτε στο διπλανο μαζαγι (σινωπης).
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
Ενεργό Μέλος
22
Πόντοι: