Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 5 10
Μασατζίδικα 27153
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχα δει πριν πολύ καιρό στο παραπάνω ίδρυμα αλλά δεν είχα περάσει στα ενδότερα...Το κατάστημα είναι κοντά στη περιοχή μου και έχω περάσει δύο με τρεις φορές απλά για να τσεκάρω τι παίζει.Η Λόλα είναι σταθερή στο μαγαζί και απ'ότι λέει δεν έχει δουλέψει σε άλλα μαγαζιά.
Λοιπόν μίας και περνούσα από κάτω τη περασμένη Παρασκευή ανέβηκα για να δω ποίες κοπέλες εργάζονται...
Με υποδέχτηκε η κυρία της υποδοχής και με τοποθέτησε σε δωμάτιο να δω τις κοπέλες αφού πρώτα με ενημέρωσε για τα προγράμματα.Αμέσως ήρθαν κοντά μου δύο κοπέλες η Γαβριέλλα,μελαχρινή αδιάφορη χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο επάνω της και η Κορίνα όπως την αποκάλεσε η κυρία.Δεν είναι άλλη από τη γνωστή Λόλα η οποία αλλάζει το όνομα της που και που όπως μου είπε...!
Η Λόλα για όσους δεν την έχουν δει είναι ξανθιά με όμορφο σώμα και πρόσωπο,απαλή επιδερμίδα και ωραίο στήθος.Φορούσε και ένα λευκό σέξυ φόρεμα το οποίο της πήγαινε αρκετά.
Η απόφαση που πήρα ήταν να δοκιμάσω τη Λόλα μίας και μου άρεσε εμφανισιακά,στο απλό πρόγραμμα των 60.Έμεινα στο δωμάτιο το οποίο βρίσκεται στο διάδρομο δεξιά.Μικρό δωμάτιο με τα απολύτως απαραίτητα,μη φανταστεί κανείς ότι συγκρίνεται με τα δωμάτια του Στουρνάρη 29 που είναι και προσφάτως ανακαινισμένο...
Έβγαλα τα ρούχα μου και περίμενα τη Λόλα στη πολυθρόνα που έχει.Μετά από λίγα λεπτά ήρθε κοντά μου για να ξεκινήσουμε.Λίγες κουβέντες στην αρχή και μετά μου ζήτησε να ξαπλώσω στο κρεβάτι για να αρχίσει το μασάζ.Μασάζ δεν μπορεί να πει κανείς ότι ξέρει καλά,απλό με αργές κινήσεις.Πρώτα στον αυχένα,μετά στη πλάτη και μετά λίγο στα πόδια.Αυτό όλο κράτησε μόλις 10 λεπτά καθώς άρχισε τα πειράγματα στην ευαίσθητη περιοχή...Αμέσως σταμάτησε το μασάζ,αφαίρεσε το φόρεμά της και το εσώρουχό της και ξεκίνησε χειρομάλαξη κάτι το οποίο της έδειξα ότι δεν μου αρέσει...Πέρασμα του προφυλακτικού λοιπόν και έναρξη στοματικού.Άτεχνο,μονότονο, με πολύ χρήση χεριού και χωρίς περιποίηση της ευρύτερης περιοχής.Έναρξη στο σεξ με τη Λόλα από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου η συμμετοχή της ήταν μηδενική αλλά το σώμα της προτείνεται για αυτή τη στάση.Τέλος γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου με γρήγορους ρυθμούς μας βρήκε το τέλος.Να σημειώσω πως στη διάρκεια του σεξ αλλά και στα προκαταρκτικά δεν αφήνει φιλιά, αλλά ούτε και αρκετή ώρα πιπίλισμα στο στήθος της κάτι που την κάνει να δείχνει αρνητική.

Αμέσως μάζεψε τα εσώρουχά της και αποχώρησε από το δωμάτιο χωρίς να κάτσει έστω και πέντε λεπτά...Ντύθηκα και μπήκε ξανά στο δωμάτιο για να με συνοδέψει μέχρι την έξοδο.

Συμπερασματικά μία συνάντηση σε μασάζ που θα ξεχάσω πολύ σύντομα.Δε λέω όμορφη κοπέλα η Λόλα,αλλά μέχρι εκεί.Δεν νομίζω ότι προσπαθεί να σε ικανοποιήσει πλήρως.Τουλάχιστον έτσι έδειξε σε μένα...Πιστεύω πως δεν αξίζει την επίσκεψη καθώς υπάρχουν άλλα μαγαζιά που μπορεί να περάσεις πολύ καλύτερα...!

Αυτά για την εμπειρία μου με τη Λόλα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λόλα ή Κορίνα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
738
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2013
Βασίλη στα είχε πει ο τρελορώσος , αλλά δεν τον άκουσες....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1