Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 99 10
Μασατζίδικα 231384
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη Δευτέρα μεσημέρι στις 13.00 , μετά από πολύ καιρό είχε πολλές κοπέλες , βέβαια ποσότητα και όχι ποιότητα , στην πόρτα η κινεζούλα Λούλου , ακόμα θυμάμαι είχε 2 μαυρούλες , η μιά είχε ωραίο σώμα και κώλο ή άλλη ήταν παντελώς αδιάφορη , Λίλη η άλλη κινεζούλα , Ευα μελαχρινή και ωραίο κώλο όπως φαινόταν απο το κοντό μαύρο φορεματάκι της , μιά ακόμα μελαχρινή νομίζω Χριστίνα η οποία εμφανισιακά ήταν του μέσου όρου , μιά ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζιά πολύ χαμογελαστή και με θερμή χειραψία , αλλά η καλύτερη που είδα ήταν μιά ξανθιά μέ ίσια μακριά μαλλιά κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο και 2άρια βυζιά αλλά δεν θυμάμαι όνομα , σήμερα δεν είχα όρεξη για πειραματισμούς και μίας και η Λίλη όλο το καλοκαίρι αποτέλεσε το στανταράκι μου στο χώρο των μασάζ την επέλεξα και πέρασα .
Με συνόδεψε στο δωμάτιο χαμογελαστή , με ρώτησε αν θα κάνω μπάνιο , άνοιξε πετσέτα καθώς και παντοφλάκια μιας χρήσεως και πήγε να φέρει το ποτήρι νερό που ζήτησα(τελικά έφερε coca cola…), αφού έκανα ένα μπανάκι , ξάπλωσα μπρούμυτα στο μασαζοκρέβατο , μετά από περίπου 5 λεπτά ήρθε στο δωμάτιο , με θυμάται βέβαια πολύ καλά από τις τόσες φορές έχω περάσει μαζί της , έτσι αφού ράντισε με λάδι τα πόδια μου , ξεκίνησε από αυτά μιάς και ξέρει ότι μου αρέσει , το μασάζ της είναι καλό , όχι δυνατό αλλά με πιέσεις σε σωστά σημεία , μετά ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι όρθια και συνέχισε να κάνει μασάζ στη μέση στην σπονδυλική στήλη και στην πλάτη , αυτή την φορά μασάζ με το κορμί της δεν μου έκανε , ήρθε από μπροστά μου και τελείωσε το μασάζ της κάνοντας μου στους ώμους και στον αυχένα , καθαρίστηκε από τα λάδια ενώ με χαρτί ποτισμένο από οινόπνευμα σκούπισε το σώμα μου , εγώ δεν έχω γυρίσει ακόμα ανάσκελα , άρχισε να με φιλάει στα κωλομάγουλα ενώ έχωσε το χέρι της κάτω από τα πόδια μου αναζητώντας τον πούτσο μου , όταν τον έπιασε στα χέρια της τον τράβηξε προς τα πίσω και έχοντας ανέβει πάνω μου άρχισε να τον γλύφει , την σταμάτησα μετά από λίγο και γύρισα ανάσκελα , όντας όρθια αυτή άρχισε για πολύ ώρα να γλύφει τα αρχίδια μου ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της , η πίπα της καλή χωρίς χέρι και βαθιά όσο μπορεί να βάλει έναν πούτσο μέσα στο μικρό στόμα της , την έπιασα από τα πόδια και την σήκωσα σε στάση 69 , άρχισα να γλύφω το μουνάκι της και να της βάζω ελαφρώς κωλοδάχτυλο κάτι που τις αρέσει , πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με αυτή από πάνω , έτσι ελαφριά όπως είναι την σηκώνω με τα χέρια μου και την ανεβοκατεβάζω με δύναμη πάνω στον πούτσο μου , την σηκώνω και την πετάω στον καναπέ στην κυριολεξία , της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να της γαμάω με δύναμη το μουνί της με την παλάμη μου για ένα 5λεπτο τουλάχιστόν μέχρι που άρχισε να σπαρταράει σαν ψάρι έξω από το νερό , έχει κατακαυλώσει , με τραβάει κοντά της και αρχίζει να με φιλάει με πάθος ενώ πιάνοντας τον πούτσο μου με το χέρι της τον τραβάει προς το μουνί της , την έχω στριμώξει στην γωνία και την γαμάω με πολύ ένταση και δυνατά , παρόλο του ότι είναι μικροσκοπική αντέχει και δεν διαμαρτύρεται , αλλαγή στάσης στα τέσσερα , συνεχίζω να την γαμάω με ένταση , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω , βγήκα από μέσα της αφαίρεσα το προφυλακτικό την γύρισα και έχυσα στο πρόσωπο της αν και δεν της αρέσει… μου ζήτησε να μπει πρώτη στο μπάνιο , έκανε μπάνιο και ύστερα πέρασα εγώ , αυτή σκουπίστηκε φόρεσε το φορεματάκι της και άρχιζε να συμμαζεύει το δωμάτιο , βγήκα από το ντούζ άρχισα να σκουπίζομαι αλλά είχα ακόμα καύλες , πήγα την έπιασα και άρχισα να την φιλάω , την σήκωσα και την έβαλα να καθίσει στον καναπέ , έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της και πιάνοντας την από τα μάγουλα , άρχισα να γαμάω με μανιά το στόμα της , μετά από μόλις ένα 3λέπτο έχυσα στο στόμα της , στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 50 λεπτά και τις έδωσα άλλα 10 ευρώ έξτρα , για αυτούς που τους αρέσουν τα κινεζάκια πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσουν , κάνει και καλό μασάζ αλλά και στο σεξ είναι καλή , είναι πολύ δεκτική και της αρέσει η καθοδήγηση.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίλη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2014
ολα καλα ολα ωραια δεν σου χουν πει οτι το πουλι μας δεν το βαζουμε χωρις καποτα και δεν χυνουν οπου βρουν....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1