Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 26 10
Μασατζίδικα 61930
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Eπισκεψη την περασμενη κυριακη αφου ημουν κοντα στην περιοχη και ηταν απο τα λιγα ανοιχτα εκεινη την ημερα.το ροστερ ηταν μειωμενο λογω της ημερας(μονο 4 κοπελλες)και η επιλογη μου ηταν η Ελενα.εμφανισιμη κοπελλα,προμιλφ θα ελεγα καλυτερα,απο τη Ρουμανια οπως μου ειπε,γυρω στο 1.67 με 1.68,ξανθια,με ομορφο στητο στηθος.μετα την ενημερωση για τα προγραμματα(ηταν γνωστα)επιλεχθηκε αυτο της μιας ωρας με δυο εκτονωσεις και μασαζ.

-Ασχετο(προκα για αλλου): εδω το λενε οτι ειναι για δυο εκτονωσεις,δεν το κρυβουν.

αρχη του προγραμματος με μετριας δυναμης μασαζακι που αργοτερα εγινε πιο δυνατο και η αληθεια ηταν οτι ηταν αρκετα ανακουφιστικο.ομιλητικη καθως ηταν η Ελενα ειπαμε πολλα και διαφορα κατα τη διαρκεια του μασαζ,κυριως για το καλοκαιρι τις διακοπες κι αλλα τετοια κι ετσι περασε η ωρα και ειχαμε φτασει στο πιο αισθησιακο κομματι.σε λιγο που τελειωσε το μασαζ αλειψε κι αυτη το στηθος της με λαδι και αφου ειχα γυρισει ανασκελα ανεβηκε πανω στο κρεββατι και ποτε με ισπανικη ποτε με πιπα ακα επηλθε το τελος του πρωτου γυρου.
ντουζακι χωρια στη ντουζιερα και αμεσο ξεκινημα του δευτερου γυρου στον καναπε-κρεββατι αυτη τη φορα που τον ειχε ανοιξει κι ειχε στρωσει μια πετσετα επανω ωσπου να βγω απο τη ντουζιερα.καλη συμμετοχη στα δευτερα προκαταρκτικα,γλωσσοφιλα,χαδια και σχετικα καλο ακαποτο στοματικο με περιορισμενο ομως περασμα απο τη γυρω περιοχη.εδω να σημειωσω οτι διεκρινα μια ελαφρια οσμη τσιγαρου απο το στομα της και οντας μη καπνιστης ηταν λιγο ενοχλητικο.με τα πολλα περασμα λαστιχου και ξεκινημα με την Ελενα απο πανω μου να ανεβοκατεβαινει κι εγω να χουφτωνω και να φιλαω τα στηθη της.εναλλαγη σε ιεραποστολικο με τα ποδια ψηλα και τελος σε πισωκολλητο κι εκει μετα απο λιγη ωρα ηρθε και η ληξη και του δευτερου γυρου αφου σχεδον ειχαμε συμπληρωσει την ωρα μας.κατα τη γνωμη μου πιο πολυ σε gfe φαση ηταν η ολη συνεδρια παρα κατι περισσοτερο και νομιζω οτι αυτο ταιριαζει και στην κοπελλα.
σε γενικες γραμμες λοιπον ηταν μια καλη συνεδρια,η κοπελλα αρκετα επικοινωνιακη,το μασαζ καλο και το δευτερο μερος ικανοποιητικο θα ελεγα.

στο χωρο υπηρχαν να προσθεσω εδω κλασσικα η ντουζιερα μεσα στο δωματιο κι οχι κοινη,σφραγισμενες παντοφλες,πετσετα κλπ,αλλα ο χωρος δεν ηταν και τοσο πολυτελης οσο σε αλλα μαγαζια κοντα στην περιοχη ή στο κεντρο.καλο θα ηταν πιστευω λιγη βελτιωση ή αλλαγη γιατι κι η πολυκατοικια ηταν αρκετα παλια, το ασανσερ τα ιδια κλπ κλπ.το παρκιν στην περιοχη ευκολο γιατι ηταν και Κυριακη αν και τις καθημερινες δεν πιστευω να ειναι το ιδιο.
αυτα και να ειστε καλα ολοι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Έλενα
petergsp
Τιμημένος
191
Πόντοι:
41.813
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anon.

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού