Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
ύστερα από καλά σχόλια που μου είχε πει φίλος που μένει στην περιοχή, είπα να επισκεφτώ και εγώ το μαγαζί αυτό. Πρωϊνή άφιξη, παρκάρισμα σχετικά εύκολο (τυχαίο;) και χτύπησα το κουδούνι. Θερμή υποδοχή όπου μου προσφέρθηκε κάτι να πιω και πέρασαν και όλες οι κοπέλες για να συστηθούν/παρουσιαστούν. Επέλεξα τη Μαργαρίτα που ήρθε πρώτη, αλλά υπήρχαν και άλλες ενδιαφέρουσες παρουσίες. Επέλεξα το πρόγραμμα της μιας ώρας για άνεση, αφού είχα ακόμα χρόνο μέχρι να πάω στη δουλειά.
Το δωμάτιο μέτριο σε μέγεθος, είχε το μασαζοκρέβατο και ντουζιέρα, μεγάλο καθρέπτη στον τοίχο και χαλαρωτική μουσική από usb stick (παρεπιμπτόντως, η επιλογή της μουσικής πολύ καλή!). Σφραγισμένες παντόφλες και πετσέτα και έκανα το ντουζ μου με την ησυχία μου. Πέρασαν κάποια λεπτά μέχρι να περάσει η Μαργαρίτα και ο δύσπιστος σκεφτόμουν ότι μου τρώνε χρόνο. Καμμία σχέση! Η συνεδρία πέρασε την μία ώρα καθαρού χρόνου και πρέπει να έκατσα στο δωμάτιο και ένα τέταρτο ακόμα με τις ετοιμασίες. Αν αυτή είναι η γενική πολιτική, πολλά μπράβο!
Στο ψητό τώρα, η Μαργαρίτα είναι μια όμορφη παρουσία, με γλυκό πρόσωπο και πολύ καλό σώμα με φυσικό βυζάκι μέτριο σε μέγεθος, και ωραίο σφιχτό κωλαράκι. Το μαύρο φόρεμα που φορούσε έκρυβε το όμορφο σώμα της και εξεπλάγην ευχάριστα όταν το έβγαλε στο δωμάτιο. Δεν ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή, κάτι που με προβλημάτισε αρχικά μήπως δεν έχει όρεξη, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε το αντίθετο. Η συνεδρία ξεκίνησε με μασάζ. Σε αυτό, η κοπέλα πρέπει να είναι επαγγελματίας, όπως δηλώνει άλλωστε, γιατί πραγματικά το ένιωσα. Ζήτησα mixed -χαλαρωτικό/σκληρό και πραγματικά μερικές φορές πονούσα. Απορώ πως άντεξε να κάνει τόση ώρα τέτοιο μασάζ χωρίς να κουραστούν τα χέρια και το σώμα της. Χρησιμοποίησε πολύ λάδι (το οποίο μετά το πλύσιμο/σκούπισμα δεν αφήνει λιπαρότητα και μυρωδιές) κάτι που μου αρέσει. Χρησιμοποιούσε χέρια, αγκώνες, μπούτια, πέλματα, το σώμα της - τα πάντα όλα! Με απογείωσε!
Μετά από 1 σχεδόν ώρα, γύρισα ανάσκελα όπου συνέχισε σε χαλαρούς (πιο ερωτικούς) ρυθμούς να με αλοίφει με λάδι παντού. Και όταν έφθασε στον πούτσο, δεν ήθελα και πολύ. Ήδη εγκεφαλικά ήμουν έτοιμος. Μια ώρα να σε περιποιείται έτσι μια όμορφη γυναίκα είναι αρκετό για μένα να νιώσω βασιλιάς. Με αρκετό λάδι ξεκίνησε handjob με πολύ αργές κινήσεις και στη συνέχεια άρχισε την πίπα (με προφυλαχτικό αλλά με ρώτησε πρώτα). Οι κινήσεις της ήταν απαλές και αργές. Τόσο ώστε να καβλώνεις, να θες να χύσεις αλλά να μην το κάνεις (σε αυτό βοηθούσε πολύ και το μπόλικο λάδι). Σκέφτηκα να την σταματήσω κανά δυο φορές, για να μη χύσω πριν την γαμήσω, αλλά δεν το έκανα. Ήταν τόσο ωραία η αίσθηση, και εγώ τόσο λιώμα να σηκωθώ για τα περαιτέρω, που απλά έκατσα πίσω και το απόλαυσα μέχρι τέλους.
Τι να πω, έφυγα με ένα χαμόγελο στο στόμα. Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή, πολύ ανώτερη του 50αρικου σε στούντιο. Βεβαίως και θα ξαναπάω, για να δοκιμάσω και όλο το service.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα