Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 24 10
Μασατζίδικα 28078
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παρκάρισμα πανεύκολο στο παράδρομο της Βουλιαγμένης. Χώρος μεγάλος – πρώην γραφεία- καναπές, ρεσεψιόν, όλα οκ.

Παρέλαση 5-6 κοριτσιών. Τα ‘’μοντέλα’’ κόπηκαν λόγω μειωμένης κίνησης. Τα μη-μοντέλα που παρέλασαν ήταν market above average. Υπήρξε και cult φιγούρα ψηλής ξανθιάς με δικτυωτό καλσόν η οποία δεν ταίριαζε με το περιβάλλον. Παραλίγο να την διαλέξω.

Δωμάτιο άψογο. Συμπεριφορά με το σεις και με το σας. Διαλέγω Άννα, μελαχρινή 1,65, περιποιημένη, γελαστή. Μασαζάκι αξιοπρεπές. Είχε κάνει σεμινάρια, είπε. Γδύνεται και νιώθεις τι σημαίνει 23. Στήθος/κώλος πέτρα.

Εκεί αρχίζει το θεματάκι. Kissing no. Πολύ χέρι αντί στόματος στο πέος. Χρήση προφυλακτικού άμεσα. Πίπα που μου θύμισε αυτήν πρωτοετούς συμφοιτήτριας μου στο πανεπιστήμιο. Κατά της είσοδο είχαμε θέματα μήκους – κατά δήλωση- οπότε επετράπει ή μισή είσοδος (sic). Αλλαγή στάσης αδύνατη. Προτίμηση να ολοκληρώσω για χειρωνακτικής μεθόδου η οποία έγινε με χρήση μεγάλης ποσότητας oil.

Με μια κουβέντα: Διεκπεραίωση. Αυτό συμβαίνει εκεί. – Συνέβη σε μένα, για να είμαι ακριβοδίκαιος. Οι τιμές οι γνωστές.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ενεργό Μέλος
22
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2013
σύμφωνα με όσα γράφεις η βαθμολογίες που έχεις βάλει είναι τελείως λάθος.
"μασαζάκι αξιοπρεπές" - βαθμολογία 1
δεν μας είπες γιατι η εμφάνιση της αξίζει 1 ενώ την περιγράφεις (ελάχιστα, αλλά αφήνεις να εννοηθεί) κολακευτικά
λες "δωμάτιο άψογο" κ πάλι, βαθμολογία 1
στο "σχέση αξίας/τιμής" καλά έκανες κ έβαλες 1 αφού έτσι σε έκαναν να νιώσεις.
αλλά στα υπόλοιπα γίνε πιο αντικειμενικός κ μην τα ισοπεδώνεις όλα.

Υ.Γ. Δεν έχω πάει στο μαγαζί, ούτε ξέρω την κοπέλα από αλλού κ ούτε με νοιάζει (είτε αυτή είτε το μαγαζί).
απλά λέω: Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι
10 Σεπτεμβρίου, 2013
ξεχασα να βαλω βαθμους και βγηκαν οι ασσοι. παρακαλω το διαχειριστη να προσθέσει
6 υπηρεσιες σε σχεση με τιμη
9 χωρος/καθαριωτητα
6 μεσο ορο
7 εμφανιση

ευχαριστω
10 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ok done.
11 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

thanks!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4