Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 43 10
Diamond's Spa
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
76983
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
επίσκεψη Σάββατο μεσημέρι ,στόχος η Μαργαρίτα , για άλλη μια φορά δεν την πέτυχα βασικά την προηγούμενη φορά την πέτυχα αλλά είχε περίοδο όπως με ενημέρωσαν και δεν έκανε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ....απουσίαζε και η Εύα , όπου η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της από την ερχόμενη Δευτέρα μετατέθηκε για τέλος εβδομάδας και βλέπουμε......καφεδάκι και κουβεντούλα με τον aristotelis μέχρι να αδειάσει δωμάτιο αλλά και να αποφασίσω με πια θα περάσω...Άννα ο στόχος μου αλλά ήταν κλεισμένη...επέλεξα τελικά την Ναταλία , ρόστερ εδώ πέντε κοπέλες , Άννα μελαχρινό μιλφάκι κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ωραίο κώλο , Τζένη η sexy booty λατίνα με σιλικονάτα βυζιά , Σοφία καστανή μίλφ με κανονικό σώμα και μάλλον 2άρι βυζί , Μαριλένα με μελιτζανί μαλλί χοντρούλα αλλά με σφιχτό σώμα και 3.5-4άρια βυζιά και Ναταλία από σήμερα πάλι ξανθιά αντί για ροζ μαλλί , κοντό(απο βδομάδα θα βάλει κοτσίδες)με κανονικό σώμα 2άρι βυζί , επέλεξα τελικά την Ναταλία , κοπέλα που την είχα πετύχει παλιότερα Ιουλιανού 51-53 και ακόμα πιο παλιά Στουρνάρη 47 , τότε είχε αρκετά κιλά παραπανίσια σε σχέση με το πώς είναι τώρα , είναι 38 χρονών με ωραία επιδερμίδα ωραίο 2άρι βυζί , σφιχτό γενικά κορμί με ωραίο κώλο ενώ έχει και ένα τατού χαμηλά στη μέση , με συνόδεψε στο δωμάτιο όπου με άφησε να κάνω μπάνιο για να επιστρέψει μετά από μερικά λεπτά , ήρθε πάλι στο δωμάτιο , χαμήλωσε λίγο τον φωτισμό , έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε τελείως γυμνή , της είπα ότι θέλω δυνατό μασάζ και απλά της υπέδειξα ένα σημείο στο δεξί μου μέρος ώστε να μην ασχοληθεί με αυτό μιάς και εδώ και μήνες με ταλαιπωρεί ένας μικροτραυματισμός , άρχισε μασάζ από τις πατούσες κάτι που ξεκουράζει και αναζωογονεί πολύ ειδικά άτομα σαν εμένα που περπατάω πάρα πολύ αλλά και λόγω της φύσης της δουλείας μου είμαι για πάρα πολλές ώρες στην ορθοστασία , μετά αστραγάλους γάμπες μπούτια γενικά δεν υπήρχε σημείο των ποδιών μου που να μην έτριψε , το μασάζ πολύ δυνατό σε σημείο ανεκτού στο όριο πόνου , μετά ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και συνέχισε το μασάζ στην μέση στην πλάτη , σωστές πιέσεις αλλά πάντα σε δυνατό στυλ , μετά ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να μου κάνει μασάζ με τα γόνατα της και τα μπούτια της , μετά ξάπλωσε από πάνω μου τελείως ακίνητη και έκατσε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα , σε ανύποπτο χρόνο άρχισε να μου κάνει μασάζ με το πηγούνι της , στην σπονδυλική στήλη και στην ωμοπλάτη πιο πολύ στους δελτοειδούς , καθώς και στους ώμους και χαμηλά στη μέση , ήταν πολύ ωραία και πολύ χαλαρωτικά ειδικά μετά από το πολύ δυνατό μασάζ που προηγήθηκε , σηκώθηκε και τώρα είχαν σειρά τα χέρια , πρώτα το αριστερό μετά το δεξί , έρχεται από μπροστά μου και ασχολείται με ώμους και αυχένα και μόλις τέλειωσε ξανανεβαίνει πάνω μου για btb αυτή την φορά όχι με τα πόδια της αλλά με το σώμα της και κυρίως με το στήθος της , μου λέει να γυρίσω , ανασήκωσε και λίγο το κρεβάτι , αρχίζει να με φιλάει στον λαιμό στα πλευρά στο στήθος και ανεβαίνει προς τα πάνω όπου αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα για αρκετή ώρα ενώ εγώ της έβαζα δάχτυλο σε μουνί και κώλο , κατέβηκε χαμηλά και αφού αρχικά περιποιήθηκε τα αρχίδια άρχισε πίπα καλή και βαθιά , της είπα να γυρίσει σε σταση 69 και την έγλυψα και εγώ για λίγο , σηκώθηκε στο πλάι του κρεβατιού και συνέχισε την πίπα , μου έδωσε το προφυλακτικό και μου είπε χαμογελώντας θέλω βοήθεια , γλιστρούσαν τα χέρια της από τα λάδια , μου τοποθέτησα το προφυλακτικό , αρχικά ανέβηκε από πάνω μου , μετά κάθισε ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού όπου άρχισα να την γαμάω αλλά μετακινιόταν το κρεβάτι αλλά γλιστρούσαν και οι πατούσες μου από το λάδι και δεν μπορούσα να γαμήσω , εκεί κάπου το έχασα…λίγο η πρό λίγης ώρα διπλή κατάθεση στην Αντριάννα στο Ζανόσπιτο κάτι που ξενέρωσα με τα γλιστρήματα άρχισε να μου πέφτει ,
έστρωσε πετσέτα κάτω στο πάτωμα αλλά της είπα ότι θα ήταν καλύτερα να μου πάρει πίπα να τελειώσω για να μην ταλαιπωρήσω , έκατσα κατάχαμα στην στρωμένη πετσέτα , κάθισε και αυτή , είπε καλύτερα να το βγάλουμε το προφυλακτικό και άρχισε την πίπα μέχρι που τελείωσα , στο δωμάτιο έκατσα 50 λεπτά περίπου , πολύ καλό μασάζ , στο σεξ με καλή διάθεση αλλά λόγω εμένα πιστεύω δεν πιστεύω ότι ξεδίπλωσε όλες τις ικανότητες της , μπανάκι λίγη κουβεντούλα με τον aristo και έφυγα με την υπόσχεση στην Αννα ότι αυτήν θα πάρω την επόμενη φορά…
έστρωσε πετσέτα κάτω στο πάτωμα αλλά της είπα ότι θα ήταν καλύτερα να μου πάρει πίπα να τελειώσω για να μην ταλαιπωρήσω , έκατσα κατάχαμα στην στρωμένη πετσέτα , κάθισε και αυτή , είπε καλύτερα να το βγάλουμε το προφυλακτικό και άρχισε την πίπα μέχρι που τελείωσα , στο δωμάτιο έκατσα 50 λεπτά περίπου , πολύ καλό μασάζ , στο σεξ με καλή διάθεση αλλά λόγω εμένα πιστεύω δεν πιστεύω ότι ξεδίπλωσε όλες τις ικανότητες της , μπανάκι λίγη κουβεντούλα με τον aristo και έφυγα με την υπόσχεση στην Αννα ότι αυτήν θα πάρω την επόμενη φορά…
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό