Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όλοι ο άνθρωποι έχουμε κάποια "κολλήματα" στο κεφάλι μας, κάποιες κατεστημένες απόψεις(προκαταλήψεις), που πολλές φορές μας εμποδίζουν να δούμε τη γενικότερη εικόνα ή χειρότερα ακόμα μας αποτρέπουν από το να βιώσουμε ενδεχομένως μια υπέροχη εμπειρία. Μια λοιπόν από αυτές τις κατεστημένες απόψεις που είχα στο κεφάλι μου, ήταν ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάω με γυναίκα που έχει κοντό(a la garcon) μαλλάκι, μιας και δε βγάζει θηλυκότητα και δεν θα μπορούσα να αποδώσω...Τη Ναταλί την είχα συναντήσει όσες φορές είχα επισκεφθεί το κατάστημα του "Αριστοτέλη", χωρίς να περάσω στα ενδότερα μαζί της. Πρόκειται για μια γλυκιά κοπέλα, με κοντό(a la garcon) ροζ(!!!) μαλλάκι, συμπαθητικό πρόσωπο και πολύ συμμετρικό και θηλυκό κορμί με καμπύλες. Ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, αδύνατη κοιλίτσα, καλλίγραμμα πόδια, δίχως ίχνος κυτταρίτιδας και κάτι οπίσθια σκέτη κόλαση. Ωραίος, πεταχτός κωλαράκος, καμπυλωτός που η θέα του και μόνο "ξυπνάει" τις πιο αμαρτωλές σκέψεις. Αυτό που πάντα μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πάντα με χαιρετούσε, με φιλούσε, μου έπιανε την κουβέντα, χαμογελαστή πάντα και γενικότερα ο αέρας ευγένειας και καλοσύνης που απέπνεε είχε αρχίσει να με βάζει σε σκέψεις...
Μέχρι χθες όμως, οπότε και αποφάσισα να ξεπεράσω τις προκαταλήψεις μου και να κάνω το βήμα για να έχω ίδια άποψη για το πόσο καλή είναι η Ναταλί και στο "θέατρο του πολέμου". Σε αυτό συνετέλεσε και ένα άνευ προηγουμένου πιάσιμο που είχα στον αυχένα μου οπότε χρειαζόμουν μια χείρα βοηθείας...Μεγάλο χαμόγελο Βρέθηκα νωρίς το μεσημέρι στη Δάφνη, να κάθομαι μαζί με τον "Αριστοτέλη" πίνοντας ένα φραπεδάκι, μέχρι να ετοιμαστεί η Ναταλί. Μετά από λίγο, βγαίνει στο σαλόνι, φορώντας ένα αραχνοΰφαντο μαύρο baby doll που μπορούσες να δεις από μέσα το κορμί της και μαύρο στρινγκάκι και με τη γνωστή της ενέργεια αγκαλιές, ασπασμοί, χάδια και αφού της έκανα γνωστή την πρόθεσή μου να περάσουμε μαζί με οδήγησε στο μεγάλο δωμάτιο...Ντουζάκι να φρεσκαριστώ, σφραγισμένη πετσετούλα και παντοφλάκια μιας χρήσης παρόντα, και μικρή αναμονή...
Είχα ήδη ξαπλώσει στο κρεβάτι όταν ήρθε η Ναταλί. Έβγαλε τα λίγα ρούχα που φορούσε και είχα τη ευκαιρία να θαυμάσω από κοντά και λεπτομερώς το κορμί της. Μαλακή επιδερμίδα, μυρωδάτη και μοσχομυριστή, η αίσθηση του στήθους της πολύ καλή και γενικά πολύ σφιχτό κορμί. Αφού της ανέφερα ότι επιθυμούσα μεσαίας έντασης μασάζ ξεκίνησε από τα πόδια, αργά, αισθησιακά, με κυκλικές απαλές κινήσεις δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις γάμπες και στις πατούσες. Η αίσθηση ήταν πολύ καλή, η χαλάρωση άρχισε να κάνει την εμφάνισή της με τη μορφή ανατριχίλας σε όλο μου το κορμί. Μου κανε φοβερή εντύπωση το πόση ώρα ασχολήθηκε με τα πόδια μου, με τι σχολαστικότητα περιποιήτο το κάθε σημείο.Σειρά είχε το πάνω μέρος του κορμιού μου, πλάτη, ωμοπλάτη, σπονδυλική στήλη, αυχένας. Η κοπέλα έδωσε ρεσιτάλ στην περιποίηση κάθε μέρους, με σωστές πιέσεις, με σχολαστικότητα όπου καταλάβαινε ότι έχω πρόβλημα, μείωνε την ένταση όταν έβλεπε ότι δυσανασχετώ, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των παρτενέρ. Ανέβηκε όλη πάνω μου και στη συνέχεια μου έκανε μασάζ με τα γόνατά της για αρκετή ώρα με εκείνη να γελάει με τα "κρακ κρακ" του κορμιού μου που επανερχόταν σε κανονική κατάσταση. Κάποια στιγμή είχα κλείσει τα μάτια μου και δεν μπορούσα να καταλάβω με ποιο σημείο μου έκανε μασάζ οπότε ανοίγοντάς τα έμεινα έκπληκτος όταν την είδα να μου κάνει μασάζ με το πηγούνι της(δοκιμάστε το, είναι απίστευτη η αίσθηση!!)... Εν συνεχεία επιδόθηκε σε ένα αισθησιακό body to body μασάζ, με το στήθος της και τις ρώγες της να μου προκαλούν ευχάριστες αντιδράσεις...Μεγάλο χαμόγελο Με τα νύχια της άρχισε να περνάει απαλά όλο μου το κορμί με αποτέλεσμα όποιο τελευταίο κύτταρο είχε παραμείνει κοιμώμενο, να ξυπνήσει και να "διεγερθεί"...
Ανασήκωσε την πλάτη του μασαζοκρέβατου και αφού για αρκετή ώρα πλακωθήκαμε σε ρομαντικά παθιασμένα γλωσσόφιλα(φιλάει πολύ ωραία), κατέβηκε προς το πέος μου. Η στοματική της περιποίηση άριστη! Με ένταση κάποιες στιγμές, αργή κάποιες άλλες, με συνεχόμενα deepthroughts,εξαφανίζοντας το πέος μου στο στόμα της, παιχνίδια με τη γλώσσα της, δεν ξέχασε να περιποιηθεί και τα @@...Για την ακρίβεια τα μούλιασε...Μεγάλο χαμόγελο Έβλεπα το πέος μου να ζει στιγμές δόξας και σε μια στιγμή που είχα διαύγεια σκέψης σκέφτηκα ότι μια ακόμα κατεστημένη άποψη είχε πάει περίπατο...Αλλαγή στάσης για να την περιποιηθώ κ γω, με αρκετή φροντίδα στο πολύ ωραίο στήθος της μέχρι που επικεντρώθηκα στο αιδοίο της. Καθαρό, όμορφο, ωραίο ανατομικά, με μικρά χειλάκια έδειξε να απολαμβάνει την περιποίηση μου ανταποκρινόμενη με πνιχτούς αναστεναγμούς και πιέζοντας το κεφάλι μου σε σημεία που της άρεσαν...
Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση cowgirl(εκείνη από πάνω δηλαδή), με τα πόδια της βαλμένα πάνω στα γόνατά μου οπότε ουσιαστικά στηριζόταν όλη στο κορμί μου... Βαθιά καθίσματα, καλή αίσθηση κατά την είσοδο μέσα της, άντεχε τη δυνατή πίεση χωρίς εξάρσεις και θεατρινισμούς αλλά αληθοφανώς ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά. Γύρισμα στα 4 για να απολαύσω την υπέροχη θέα! Πολύ καλό στήσιμο από μέρους της και συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, έχοντας τα κωλομάγουλά της στα χέρια μου και φέρνοντας την με δύναμη προς το μέρος μου. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα αυτή η στάση νομίζω ότι η λίμπιντο χτύπησε κόκκινο..Συνεχίσαμε για κάμποσο σε αυτή τη στάση, μέχρι που γυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Στην αρχή με το ένα πόδι της λυγισμένο στο στήθος μου, στη συνέχεια και τα δυο να ακουμπάνε και μετά χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα εγώ, τα είχε φέρει πίσω στο κεφάλι της με αποτέλεσμα η διείσδυση να είναι φοβερή...
Νιώθοντας ότι φτάνω προς το τέλος, ήθελα να γευτώ ξανά το υπέροχο στοματικό της, της ζήτησα να με τελειώσει έτσι, όπερ κ εγένετο. Ακολούθησε ένας δεύτερος γύρος αισθησιακής περιποίησης, με λάγνες ματιές, με γλείψιμο όλης της περιοχής και το τέλος ήρθε έντονα μετά από ολιγόλεπτο mouthfucking βαθιά μέσα στο λαρύγγι της...Εκείνη σηκώθηκε διακριτικά για να πλυθεί όσο εγώ προσπαθούσα να συνέλθω και να συνειδητοποιήσω τελικά ότι κανένας δεν πρέπει να μένει κολλημένος στις προκαταλήψεις του...
Συμπερασματικά η Ναταλί μου προσέφερε το ζητούμενο, μια ώρα υπέρτατης χαλάρωσης, ξεπιάστηκα, με επανέφερε σε αξιοπρεπές σωματικό επίπεδο, ενώ και το δεύτερο κομμάτι της συνεδρίας ήταν καταπληκτικό,κάνοντάς με να καταλάβω ότι κάποιες φορές οι ώριμες γυναίκες(πρέπει να είναι γύρω στα 35..), γνωρίζουν τα μυστικά του ανδρικού κορμιού πολύ καλύτερα από τις ατσούμπαλες πιτσιρίκες...
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!Κουλ
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
lagonisian
Τιμημένος
284
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2013
8 στους 14 ΔΕΝ τους βοηθησε η κριτικη. Τι στο καλο θελετε για να βοηθηθειτε;
Να σας παρει απο το χερι ο Lagonisian να σας παει, να πληρωσει και να σας περιμενει να σας γυρισει σπιτι;
+1 Απο εμενα γιατι η κριτικη ειναι ΑΡΙΣΤΑ γραμμενη και με ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται καποιος για να παει ή να απορριψει το μαγαζι ή/και την κοπελα
Keep Writing my friend....
03 Σεπτεμβρίου, 2013
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η θετική ή η αρνητική ψήφος στις κριτικές. Γίνεται "όπλο" σε "καμμένα μυαλά" και εν τέλει δε βοηθάει και πουθενά. Το αν μας βοηθά μια κριτική είναι υποκειμενικό θέμα και έχει καταντήσει τιμωρία! Φαιδρότητες...Μαλακία
04 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

9 στους 23 έγινε αγαπητέ, και επέτρεψε μου να σου πω κάτι, οι πιο πολλοί δεν βαθμολογούν την κριτική με βάση αυτά που περιγράφει, αλλά με βάση το ποιός την γράφει.
Δηλαδή αν ο συναγωνιστής είναι αξιόπιστος σε αυτά που λέει ή όχι. Αν λάβουμε υπόψη μας και τα τελευταία γεγονότα με τον lagonisian και πάλι 9 ψήφους που πήρε είναι πολλοί.
04 Σεπτεμβρίου, 2013

Με ολο το σεβασμο φιλε kerveras, οι οποιες παρεξηγησεις μεταξυ μελων, φιλων, πρωην φιλων κλπ. ασχετα απο το ποιος φταιει δεν νομιζω οτι εχει να κανει με τις κριτικες. Ενας καλος και αξιοπιστος φιλος δεν σημαινει οτι ειναι και καλος κριτης, η" ενας κακος φιλος οπωσδηποτε κακος κριτης. Εσυ μπορει να ξερεις κατι παραπανω απο εμενα, αλλα γενικα (και οχι συγκεκριμενα) αυτη ειναι η γνωμη μου.
04 Σεπτεμβρίου, 2013

Ποια ειναι τα τελευταια γεγονοτα; Εχω χασει καποιο τευχος;
04 Σεπτεμβρίου, 2013

κανει κακο στο μαγαζι πλεον η κριτικη του τυπου. ειναι αστεια η κατασταση.
04 Σεπτεμβρίου, 2013

Φιλε ElftexTP η αντιπαραθεση δεν εχει να κανει με το μαγαζι και αυτη καθ'αυτη την κριτικη, αλλα με ασχετα περιστατικα. Γι'αυτα τα περιστατικα επειδη ελαχιστα γνωριζω δεν παιρνω και θεση.
05 Σεπτεμβρίου, 2013

Αγαπητέ μου τό κατάστημα δέν έχει να φοβηθή ΤΙΠΟΤΑ.... άλωστε είναι ψηλά στήν λίστα
καί άπο ότι έχω διαπιστώση έξ ίδιοις όμμασι άρκετά χαρούμενο καί άξιόπιστο.
Συμβουλή ??.... πρόσεξε τό πρόβλημα πού έρχετε.
05 Σεπτεμβρίου, 2013

Τα σεβη μου. Κραταω τη συμβουλη σου!
10 Σεπτεμβρίου, 2013
+1.000
Μεγάλο χαμόγελο
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10