Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεύτερη συνάντηση με την Ναταλί μετά από αρκετές μέρες(λόγω rotation) στην Δάφνη.Ναταλί από Αλβανία,χρώμα μαλλιών από ξανθό σε ελαφρύ ροζ-βυσσινι(?),κοντά,συμπαθητικό πρόσωπο,ωραίο στήθος και πολύ καλό σώμα.Με τα ψιλοτάκουνα φαίνονται όλες ψηλές,παρόλα αυτά καλό υψος.Πέρασμα στο δωμάτιο δεξιά από το μπανιο,πετσέτα,παντόφλες και περιποίηση του σώματος μου.Μόλις επέστρεψα στο δωμάτιο εμφάνηση της.Αφαίρεση υπέρκοντου φορέματος(απίθανη θέα των οπισθίων κατά το πέρασμα της από το σαλόνι),και των εσωρούχων.Παίρνω την θέση μου στο κρεβάτι και αρχίζει το πολύ(ως συνήθως)καλό μασαζ.Δυνατό όσο το ζητάς,πολύ καλή χρήση παλαμών,βραχιόνων,αγκώνων...νιώθεις την πίεση στο σώμα σου.Από τα δάκτυλα των ποδιών έως και το κεφάλι χωρίς να αφήσει κάποιο σημειο.Αρχίζει μασάζ και με το σώμα ΤΗς ΌΠΟΥ ΑΙΣΘΆΝΕΣΑΙ καθε σημείο του κορμιού υης.Γυρισμα και μπήκαμε στο 2ο μέρος της συνεδρίας...Επίσης πολύ καλό με φιλιά,περιποίηση όλης της περιοχής,πολύ καλό στοματικό με το οποίο τελείωσα λόγω αδυναμίας να κρατηθώ περισσότερο(λόγω έξαψης!!).Περιποίηση και από εμένα με πολύ καλή ανταπόκριση από Ναταλί,αρκετή ώρα με λίγο καθοδήγηση ώς προς την ένταση.Συνολοκός χρόνπς πανω από 1 ωρα,πολύ καλή συνεδρία με ένα πολυ θερμο κορίτσι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Μέλος
8
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2013
Την έχω δεί με το ναζιάρκο ύφος της . Μπράβο φίλε , σωστή κριτική και θα τιμηθεί σύντομα για να εξακριβωθούν τα γραφόμενά σου (λέμε τώρα.... αφορμή έψαχνα... ).Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1