Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834953
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
πρωτη φορα σε μασαζομαγαζο αν και το εψαχνα καιρο ευκολο παρκαρισμα λογω εποχησ
μπαινω μεσα και η ΛΙΑ ειναι αυτη που με υποδεχετε αφου μου λεει τα σχετικα και τησ λεω οτι δεν εχω ξαναπαει σε μασαζ φωναζει τισ κοπελεσ η πασαρελα εγινε τοσο γρηγορα που εχασα το λογαριασμο ποσεσ ηταν λοιπον απο εμφανισει παρτη μια και χτυπα την αλλη μονο μια δεν ειδα γιατι ηταν στο δωματιο η μονη που αξιζε εμφανισιακα ηταν η ΛΙΑ κοντουλα ομορφη φατσουλα 40αρασ σιγουρα στην αρχη νομιζα οτι ηταν μονο τσατσα αλλα οταν μου ειπε οτι δουλευε και αυτη ηρεμισα και λεω δεν ηρθα τσαμπα

στο δωματιο ντουσακι και ηρθε μετα απο 5 λεπτα μασαζ καλο δυνατο αν και δεν εχω μετρο συγκρισεισ κρατησε αρκετη ωρα η τυπισα μου πηρε πιπα ενω ημουν μπρουμιτα πιο καυλωτικη πιπα δεν μου εχουν ξαναπαρει γυρισμα πιπα ισπανικο και παντου φιλια αδειασμα στα βυζομπαλα στο τελοσ ντουσακι για να φυγουν τα λαδια και κουδεντα κανα 10λεπτο

στα συν τισ κοπελασ ερωτησει για το αν θελω πιπα με η χωρισ η καλη διαθεση και γενικα εκανε τα παντα για να περασω καλα

στα μειον για μενα οτι φωναζει πολυ οποωσ τι μου κανεισ σκισε με χυνω!!!!!!! αλλα σε αλλουσ μπορει να αρεσουν

κωλο δεν εδωσε λογω μεγεθουσ ειπε αν και με τοσο λαδι δεν θα ενιωθε και πολλα αλλα οκ δεν με χαλασε και τοσο

στα συν του μαγαζιου διακριτικοτητα κοιταξε πριν φυγω μηπωσ ειναι κανεισ αλλοσ στο σαλονι καθαρο δωματιο με δικο του μπανιο πετσετεσ μεγαλεσ σφραγισμενεσ και πολλα αντισιπτικα ειδα

στα μειον η περιοχη λιγο γιατι εχει πολλα πρεζακια

γενικα πιστευω οτι αν βρεισ ομορφη και καλη κοπελα αξιζει το 80αρι η το 60αρι για την ωρα παρα να πηγενεισ στα στουντιο με 50 για ενα 15λεπτο αν και μπορεισ να βρεισ σιγου πιο ομορφεσ γκομενεσ
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό