Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98632
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη για απογευματινή χαλάρωση στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα. Παρκάρισμα εύκολο.
Όταν πήγα υπήρχαν πολλές κοπέλες και προς στιγμή νόμισα οτι γινόταν party! Η Λίζα ήταν ελεύθερη και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ.
Λόγω έλλειψης χρόνου απο μέρους μου, το μασάζ ήταν εντελώς διεκπεραιωτικό, αλλά το κυρίως μέρος με αποζημίωσε πλήρως.
Η κοπέλα, Ελληνίδα κατά δήλωσή της τα έδωσε όλα. Petite σωματάκι και μέση δαχτυλίδι. Βόλευε πολύ στο μασαζοκρέβατο γιατί την έκανες ό,τι ήθελες. Αφού με έκανε πύραυλο με μια αργή και βασανιστική πεολειξία, άρχισε το έργο, το οποίο ήταν άκρως ικανοποιητικό σε διάρκεια και ένταση.
Επειδή δεν έχω την ψευδαίσθηση οτι "βρήκαμε χημεία" ή οτι η κοπέλα "με γούσταρε" και "το απόλαυσε και τελείωσε κι αυτή τρεις φορές" και άλλα τέτοια γραφικά, καταλήγω απλά στο γεγονός ότι η Λίζα είναι 100% επαγγελματίας και σέβεται τον πελάτη. Αυτό άλλωστε πρέπει κατά τη γνώμη μου πάντα να είναι το ζητούμενο και απο μέρους μας.
Το τέλος ήρθε νορμάλ στο στοματάκι της, χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου που μερικά σκάγια την πήραν στο πρόσωπο. Δεν βιάστηκε να τα φτύσει και δεν ξέρω αν τελικά τα εφτυσε ή τα κατάπιε, ούτε με ενδιαφέρει. Θα την συναντούσα ξανά μετά βεβαιότητας, αφού εκτός απο καβλα είναι και πολύ καλό παιδί!
Όταν έφευγα, στο μαγαζί γινόταν πραγματική διαδήλωση, παρά την ... Κρίση...
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό